Ο Πάμπλο διαψεύδει τον Γκαρσία: Ο «ισάξιος του Ολυμπιακού» ΠΑΟΚ, έγινε «ομάδα για χτίσιμο»

Ο Πάμπλο διαψεύδει τον Γκαρσία: Ο «ισάξιος του Ολυμπιακού» ΠΑΟΚ, έγινε «ομάδα για χτίσιμο»

Μέσα σε 1,5 ο Πάμπλο Γκαρσία αναίρεσε τον εαυτό του για τη δυναμική της ομάδας του...

Το ημερολόγιο έδειχνε 13 Ιανουαρίου όταν ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τότε ο Πάμπλο Γκαρσία, έχοντας αναθαρρήσει από την ισοπαλία και παραγνωρίζοντας ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας έπαιξε με «σβηστές» μηχανές, είχε ισχυριστεί ότι οι δύο ομάδες είναι ισάξιες.

«Εμείς οι ίδιοι φταίμε που υπάρχει η παρούσα βαθμολογική διαφορά από τον Ολυμπιακό, γιατί σήμερα δείξαμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο» είχε δηλώσει ο Ουρουγουανός στη Nova. Όσο για τη διαφορά, τότε αυτή είχε μεγαλώσει στους 10 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη ήταν η τελευταία ευκαιρία για να μειωθεί…

Βέβαια, ο θυμόσοφος λαός λέει πως είναι καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Ίσως η παροιμία δεν υπάρχει στα ουρουγουανικά και ο Πάμπλο δεν τη γνωρίζει. Αν και με τόσα χρόνια διαμονής στη χώρα μας, δεν μπορεί να μην την έχει ακούσει.

Διότι το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ με 2-1 από τον Αστέρα, ο Γκαρσία αναζητώντας άλλοθι, υποστήριξε ότι δημιουργεί μία νέα ομάδα! «Να φτιάξουμε τις βάσεις για μία καλύτερη ομάδα. Δεν κοιτάζουμε μόνο το σήμερα, αλλά και το μέλλον με στόχο τη δημιουργία μίας δυνατής ομάδας» ήταν τα λόγια του Ουρουγουανού.

Ξαφνικά, μέσα σε 1,5 μήνα, ο ΠΑΟΚ που κατά τον Πάμπλο Γκαρσία ήταν ισάξιος του Ολυμπιακού, μετατράπηκε σύμφωνα με τον ίδιο άνθρωπο, σε έναν ΠΑΟΚ που τώρα προσπαθεί να βάλει βάσεις για το μέλλον και να φτιάξει κάποια στιγμή μία καλή ομάδα…

Τελικά, ο Πάμπλο δεν έπαιζε μόνο στο γήπεδο μπουνιές με τους αντιπάλους, αλλά μάλλον και με τον ίδιο τον εαυτό του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ