Φορτούνης : «Βγαίνει» από την Αττική και… σεληνιάζεται (vids)

Φορτούνης : «Βγαίνει» από την Αττική και… σεληνιάζεται (vids)

Ο Κώστας Φορτούνης μετράει τρία γκολ και πέντε ασίστ σε επτά ματς μακριά από το λεκανοπέδιο έχοντας καθοριστική συμβολή σε μερικά από τα πιο σημαντικά διπλά του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη Super League o Κώστας Φορτούνης βρήκε δίχτυα ανοίγοντας τον δρόμο προς τη νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Για ακόμη μία φορά φέτος ο διεθνής άσος των «ερυθρόλευκων» βοήθησε καθοριστικά την ομάδα του σε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με τους Πειραιώτες να επικρατούν με 2-1 και να πλησιάζουν περισσότερο στον τίτλο.

Ο Φορτούνης έχει συνηθίσει να φωνάζει «παρών» στα εκτός Αττικής ματς του Ολυμπιακού αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που σκόραρε ή είχε συμμετοχή σε κάποιο γκολ της ομάδας του μακριά από το λεκανοπέδιο. Συνολικά έχει πετύχει τρία γκολ και έχει δώσει πέντε ασίστ σε επτά ματς του Ολυμπιακού μακριά από την Αττική δείχνοντας πως νιώθει σαν στο σπίτι του.

Η αρχή για τον 28χρονο άσο έγινε την τέταρτη αγωνιστική της Super League όταν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, έδωσε την ασίστ στον Ελ Αραμπί ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ολυμπιακό.

Ακολούθησε η ασίστ τον Γιώργο Μασούρα για το 0-2 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Άκρως καθοριστικός ήταν στο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Από δύο δικές του ασίστ ο Αντρέας Μπουχαλάκης πέτυχε ισάριθμα γκολ και ο Ολυμπιακός έφυγε με σπουδαίο διπλό (1-2) από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για τη 15η αγωνιστική ο Ολυμπιακός φιλοξενήθηκε στην Τρίπολη από τον Αστέρα και έφυγε με άνετη νίκη, 4-0 κόντρα στους Αρκάδες. Στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης ο Φορτούνης πέτυχε το 3-0 για την ομάδα του με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Τρεις μέρες αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό και μόλις τέσσερα λεπτά μετά τη σέντρα ο Φορτούνης έκανε το 0-1 από ασίστ του Ντρέγκερ με τον Ολυμπιακό να επικρατεί τελικά με 2-1.

Στο εξ αναβολής ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα αφού έμεινε πίσω στο σκορ. Από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη όμως ο Μπα ισοφάρισε σε 1-1 με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να φεύγει με τον βαθμό από τη Θεσσαλονίκη.

Και φτάνουμε στο παιχνίδι με τον Βόλο όπου με δικό του γκολ ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στο ξεκίνημα της αναμέτρησης για να φτάσει τελικά στη νίκη με 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ