Σοκ με Σεμέδο: Εξι εβδομάδες εκτός – Δεν μπαίνει στο χειρουργείο

Σοκ με Σεμέδο: Εξι εβδομάδες εκτός – Δεν μπαίνει στο χειρουργείο

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος θα μείνει εκτός για 6 εβδομάδες, με ρήξη εσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού γόνατος.

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Ο Ολυμπιακός χάνει τον Ρούμπεν Σεμέδο για τον επόμενο ενάμιση μήνα, καθώς ο τραυματισμός του στο αριστερό γόνατο, στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Βόλο, προκάλεσε σημαντική ζημιά στο αριστερό του γόνατο.

Ο Πορτογάλος υπεβλήθη το πρωί της Τρίτης σε μαγνητική τομογραφία αριστερού γόνατος. Από την εξέταση επιβεβαιώθηκε η πρώτη κλινική εξέταση, που έκανε λόγο για ρήξη εσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού γόνατος.

Η επιστροφή του Σεμέδο στη δράση υπολογίζεται σε έξι περίπου εβδομάδες, ωστόσο, αυτό που έχει αξία να σημειωθεί είναι ότι κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού δεν θα μπει στο χειρουργείο, αλλά η αποκατάστασή του θα γίνει με θεραπείες.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι πρακτικά ο Σεμέδο χάνει όλη τη σεζόν. Καθώς η επιστροφή του υπολογίζεται περί τα τέλη Απριλίου. Κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα δίνει τα τελευταία του παιχνίδια των πλέι οφ της Super League.

Οπως γίνεται αντιληπτό, τόσο στο παιχνίδι με τον Αρη όσο και στις αναμετρήσεις με την Αρσεναλ, ο Μαρτίνς θα έχει μόνο τους Μπα και Παπασταθόπουλο «καθαρούς» κεντρικούς αμυντικούς, με τον Χοσέ Χολέμπας να είναι ο παίκτης που έχει επιλέξει ο Μαρτίνς να καλύψει τη θέση, εάν προκύψει ανάγκη.

Επιπλέον, έχει σημασία να υπενθυμίσουμε ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος παλεύει να επιστρέψει από τη θλάση που είχε πάθει στις αρχές Φεβρουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ