Παναθηναϊκός : Μάχη με το χρόνο για την ΟΥΕΦΑ

Παναθηναϊκός : Μάχη με το χρόνο για την ΟΥΕΦΑ

Τις επαφές με τους πιστωτές έχουν εντείνει στο «τριφύλλι» μήπως και γλιτώσουν την «καμπάνα» από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Δύο εβδομάδες έχουν απομείνει μέχρι να ενημερωθεί η ΟΥΕΦΑ τι έπραξε ο Παναθηναϊκός με τους πιστωτές κι αν έχει διακανονίσει τις οφειλές του. Οι «πράσινοι» από την περασμένη Δευτέρα έχουν εντείνει τις επαφές με μάνατζερ και δικηγόρους παικτών, ώστε να αποσπάσουν υπογραφές, αλλά όπως είναι λογικό όλοι θέλουν μπροστά ένα σεβαστό ποσό για να συμφωνήσουν.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημερώνεται για τις απαιτήσεις και κατόπιν είτε δίνει την έγκρισή του. Δεν υπάρχει, όμως, πολυτέλεια χρόνου. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ορισμένοι στην ΠΑΕ θεωρούν χαμένη μάχη τη συγκεκριμένη υπόθεση και εκτιμούν ότι δύσκολα θα αποφύγουν την «καμπάνα».

Θα γίνει επίσης μία προσπάθεια να δοθεί μία μικρή παράταση δύο ακόμα εβδομάδων, έως τα μέσα Μαρτίου, από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, αλλά αυτό το αίτημα μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να γίνει αποδεκτό. Μεγάλο πονοκέφαλο προκαλούν περιπτώσεις όπως των Ταυλαρίδη, Βέμερ. Για να συμφωνήσουν οι δυο ποδοσφαιριστές θα χρειαστεί μίνιμουμ ένα ποσό 100.000 ευρώ κι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ