Παναθηναϊκός : Πιο ελκυστικός, αλλά για ποιον;

Παναθηναϊκός : Πιο ελκυστικός, αλλά για ποιον;

Η υπαγωγή σε ρύθμιση για εξόφληση του χρέους σε 120 δόσεις και το μικρό μπάτζετ είναι κίνητρα για να προκαλέσει το ενδιαφέρον, αλλά το ζητούμενο είναι ποιος θα πάρει την απόφαση.

Με ενδιαφέρον παρακολουθούν στον Παναθηναϊκό τις κινήσεις της κυβέρνησης, για νομοθετική ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία θα μπορούν και οι ΠΑΕ, ΚΑΕ και άλλοι αθλητικοί οργανισμοί, να εξοφλήσουν τα χρέη τους σε 120 δόσεις.

Προς το παρόν δεν έχει περάσει ο νόμος, ενώ δεν υπάρχει ακόμα πρόβλεψη για τις ομάδες. Είναι πρόθεση της κυβέρνησης να μπορέσουν να υπαχθούν και αυτές, ωστόσο, απαιτείται η έγκριση και των δανειστών. Σαφώς κι αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι μπορεί για να μπει στον νόμο, αλλά δύσκολα θα προκύψει εξέλιξη πριν τα τέλη Μαρτίου. Ισως, βέβαια, τότε να είναι αργά…

Όπως και να έχει, αν συμβεί αυτό, το χρέος θα είναι πιο εύκολο να διαχειριστεί. Άλλο να χρειάζονται 100.000 ευρώ τον μήνα κι άλλο 10.000-20.000 ευρώ. Το μπάτζετ επίσης έχει μειωθεί στα δέκα εκατ. ευρώ (μεικτά η ομάδα συν τα λειτουργικά) και υπάρχει τάση να πέσει κι άλλο! Αυτά τα δύο στοιχεία μπορούν να προσελκύσουν επενδυτή.

Είτε από το εξωτερικό είτε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Δεν είναι αρκετά, αφού χρειάζεται νέο γήπεδο και πολλά άλλα, όμως, είναι μία καλή αρχή. Μην ξεχνάμε ότι ο Αλαφούζος έχει δεσμευτεί ν’ αναλάβει υποχρεώσεις 20 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ