ΑΕΚ : Βασιλεία για Βράνιες, Ιταλοί για Γαλανόπουλο

ΑΕΚ : Βασιλεία για Βράνιες, Ιταλοί για Γαλανόπουλο

Άνθρωποι από ευρωπαϊκές ομάδες θα βρεθούν απόψε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τους Βράνιες και Γαλανόπουλο.

Η ΑΕΚ προχωράει στην Ευρώπη και όπως είναι φυσικό, οι παίκτες της μπαίνουν στο «στόχαστρο» ευρωπαϊκών ομάδων. Η Ένωση απόψε θα φιλοξενήσει την Ντιναμό Κιέβου για τους 32 του Europa League (22:05) και ορισμένοι σκάουτερ θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για να τσεκάρουν τους παίκτες των κιτρινόμαυρων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, άνθρωπος της Βασιλείας θα βρίσκεται απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο και στη ρεβάνς του Κιέβου για να παρακολουθήσει τον Όγκνιεν Βράνιες. Μάλιστα, για το θέμα είναι ενήμερος και ο μάνατζερ του Βόσνιου στόπερ, που κρατά ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον ελβετικό σύλλογο.

Ακόμη, οι Ουντινέζε και Σπαλ θα παρακολουθήσουν και απόψε τον Κώστα Γαλανόπουλο. Οι δύο ιταλικές ομάδες είχαν ξεχωρίσει τον 20χρονο χαφ στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι θα τον ξαναδούν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μόνο αμελητέο δεν θεωρείται.

Να σημειώσουμε τέλος, ότι η ΑΕΚ έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για αμφότερους τους παίκτες, καθώς δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι το 2019 (Βράνιες) και το 2021 (Γαλανόπουλος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ