Παναθηναϊκός : Καθοριστικό ραντεβού για το μέλλον του Κουλιμπαλί

Παναθηναϊκός : Καθοριστικό ραντεβού για το μέλλον του Κουλιμπαλί

Σήμερα θα ξεκαθαριστεί το μέλλον του Ουσμάν Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό. Στα γραφεία της ΠΑΕ θα βρεθεί εντός της ημέρας ο παίκτης με τον ατζέντη του, για το προγραμματισμένο ραντεβού με τον πρόεδρο των πρασίνων, Βασίλη Κωνσταντίνου. Ο Αφρικανός αμυντικός έχει συμφωνήσει με την Αστάνα για ετήσιες αποδοχές 400.000 ευρώ και πλέον απομένει η συμφωνία του Παναθηναϊκού […]

Σήμερα θα ξεκαθαριστεί το μέλλον του Ουσμάν Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό. Στα γραφεία της ΠΑΕ θα βρεθεί εντός της ημέρας ο παίκτης με τον ατζέντη του, για το προγραμματισμένο ραντεβού με τον πρόεδρο των πρασίνων, Βασίλη Κωνσταντίνου.

Ο Αφρικανός αμυντικός έχει συμφωνήσει με την Αστάνα για ετήσιες αποδοχές 400.000 ευρώ και πλέον απομένει η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την ομάδα από το Καζακστάν. Η Αστάνα προσφέρει ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ στο τριφύλλι, ενώ απομένει και η κουβέντα με την πράσινη ΠΑΕ για τα οφειλόμενα προς τον ποδοσφαιριστή.

Το πιθανότερο είναι ότι η λύση θα βρεθεί και ο Κουλιμαπλί θα είναι ο δέκατος παίκτης που φεύγει κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ