Ολυμπιακός : Το μήνυμα του Γκαρθία στους παίκτες

Ολυμπιακός : Το μήνυμα του Γκαρθία στους παίκτες

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία έστειλε το μήνυμα στους παίκτες με την διπλή προπόνηση της Τετάρτης.

Ο Όσκαρ Γκαρθία ξανάπιασε δουλειά από χθες το πρωί στου Ρέντη, με τον Ισπανό τεχνικό να βάζει και πάλι την φόρμα του και να βγαίνει στο γήπεδο. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν μάλιστα διπλή προπόνηση χθες, με τον 44χρονο προπονητή να ζητά μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους στα εννιά εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο Γκαρθία δεν είπε πολλά στους παίκτες του. Ζήτησε όμως να προσπαθήσουν περισσότερο στις προπονήσεις ώστε να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια. «Πάνω απ’ όλους είναι η ομάδα και γι’ αυτό πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε περισσότερο» επισήμανε στους ερυθρόλευκους ο Ισπανός προπονητής.

Θα πρέπει πάντως εδώ να σημειωθεί ότι ο Γκαρθία φρόντισε να στείλει το μήνυμα στους παίκτες, με την χθεσινή διπλή προπόνηση στο Ρέντη. Ο νεαρός τεχνικός έβαλε δύο προπονήσεις στο πρόγραμμα προφανώς για να δείξει στους παίκτες ότι χρειάζεται να κάνουν πολλά πράγματα ακόμη για να φτάσουν σ’ ένα επίπεδο που θα ικανοποιεί τον Ισπανό.

Δύσκολο για τον Ταχτσίδη

Ο Γκαρθία καταστρώνει τα πλάνα του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει να περιμένει την αυριανή προπόνηση για να δει αν θα υπολογίζει στους τρεις τραυματίες, Φορτούνη, Μιραλάς και Ταχτσίδη. Οι δύο πρώτοι έχουν περισσότερες πιθανότητες αν και δεν είναι 100% έτοιμοι ενώ σε ότι αφορά τον Ταχτσίδη,οι πιθανότητες να προλάβει το ματς με τους κυανέρυθρους δεν είναι πολλές.

Ο παίκτης πάντως από την πλευρά του κάνει ότι μπορεί προκειμένου να ενισχύσει τους πειραιώτες στον εντός έδρας αγώνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Πρόβλημα όμως υπάρχει και με τον Σισέ που έχει κάποιες μικροενοχλήσεις και θα ξεκαθαρίσει αύριο αν θα είναι στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ