Παναθηναϊκός : Παραδίδει τα πρώτα έγγραφα για την αδειοδότηση

Παναθηναϊκός : Παραδίδει τα πρώτα έγγραφα για την αδειοδότηση

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται αύριο, Παρασκευή 16/2 να παραδώσει τα πρώτα έγγραφα που είναι απαραίτητα για πάρει από τη Superleague την αδειοδότηση. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, ο φάκελος στο αρχικό στάδιο περιλαμβάνει βασικά δεδομένα όπως αναφορά σε ύψος συμβολαίων, γραφεία, προπονητικό κέντρο, μεταβολές προϋπολογισμού, έσοδα-έξοδα, έγγραφα με παραδοχή των οφειλών προς φυσικά πρόσωπα, τα οποία […]

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται αύριο, Παρασκευή 16/2 να παραδώσει τα πρώτα έγγραφα που είναι απαραίτητα για πάρει από τη Superleague την αδειοδότηση. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, ο φάκελος στο αρχικό στάδιο περιλαμβάνει βασικά δεδομένα όπως αναφορά σε ύψος συμβολαίων, γραφεία, προπονητικό κέντρο, μεταβολές προϋπολογισμού, έσοδα-έξοδα, έγγραφα με παραδοχή των οφειλών προς φυσικά πρόσωπα, τα οποία έχουν υπογράψει τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς επίσης και διακανονισμούς.

Το προσεχές σκέλος που είναι απαραίτητο είναι η απόδειξη αποπληρωμής των παραπάνω υποχρεώσεων με έγγραφα που πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 31 του επόμενου μήνα. Αυτές εκτείνονται έως τις 31/12/2017 και περιέχουν επιπλέον τις δόσεις Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου.

Η έγκριση που ενδέχεται να γίνει από πλευράς αρμόδιας επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ προσδιορίζεται μέσα στον Απρίλιο και σε μεγάλο βαθμό το τέλος της υπόθεσης εξαρτάται από τις προθέσεις του Γιάννη Αλαφούζου. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, έχει υπολογίσει να δώσει τρία περίπου εκατομμύρια ευρώ, χωρίς φυσικά βέβαια να το πράξει άμεσα, αλλά σταδιακά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ