Ατρόμητος : Θα δοκιμαστεί στην Μπλάκμπερν νεαρός άσος

Ατρόμητος : Θα δοκιμαστεί στην Μπλάκμπερν νεαρός άσος

Ο Ατρόμητος δέχτηκε πρόσκληση από την αγγλική Μπλάκμπερν Ρόβερς, η οποία ζητάει τον νεαρό επιθετικό της Κ-17 των Περιστεριωτών, Γιώργο Κολινιάτη, προκειμένου να τον δοκιμάσει. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα atromitistas.gr, οι Άγγλοι που αγωνίζονται στην τρίτη κατηγορία (League One), δίνουν την ευκαιρία στον Κολινιάτη να δοκιμάσει την τύχη του στην Μπλάκμπερν. Ο επιθετικός της Κ-17 […]

Ο Ατρόμητος δέχτηκε πρόσκληση από την αγγλική Μπλάκμπερν Ρόβερς, η οποία ζητάει τον νεαρό επιθετικό της Κ-17 των Περιστεριωτών, Γιώργο Κολινιάτη, προκειμένου να τον δοκιμάσει.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα atromitistas.gr, οι Άγγλοι που αγωνίζονται στην τρίτη κατηγορία (League One), δίνουν την ευκαιρία στον Κολινιάτη να δοκιμάσει την τύχη του στην Μπλάκμπερν.

Ο επιθετικός της Κ-17 της ομάδας του Περιστερίου θα λάβει μέρος στις προπονήσεις των Ρόβερς για μία εβδομάδα, κατόπιν της συναίνεσης και της σχετικής άδειας που δόθηκε από τον σύλλογο του Περιστερίου. Ο τεχνίτης και γρήγορος φορ (παίζει και ως εξτρέμ) έχει θητεύσει στην Εθνική Παίδων και θα έχει την ευκαιρία στην αγγλική ομάδα να δείξει την αξία του, αλλά και να ζήσει μία όμορφη εμπειρία σε μία προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα, όπως είναι η Αγγλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ