Νέο «πλήγμα» για την ΑΕΚ : Θλάση και ο Τάνκοβιτς

Νέο «πλήγμα» για την ΑΕΚ : Θλάση και ο Τάνκοβιτς

Ακόμη ένας τραυματισμός για την ΑΕΚ με το τελευταίο... θύμα να είναι ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γαστροκνήμια.

Τελειωμό δεν έχουν οι τραυματισμοί για την ΑΕΚ, με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς να μπαίνει στη λίστα των… θυμάτων… Ο Σουηδός εξτρέμ της Ένωσης υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γαστροκνήμια στη σημερινή προπόνηση, με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει να διαχειριστεί ακόμη έναν… πονοκέφαλο.

Όπως αναφέρει η ΑΕΚ, ο Τάνκοβιτς αισθάνθηκε ένα τσίμπημα στη γάμπα σε ένα από τα ανοίγματα που έκαναν οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν χθες απέναντι στον Βόλο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Βόλο ΝΠΣ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γαστροκνημία.

Οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Γαλανόπουλος, Μάριο Μιτάι και Γιάννης Σαρδέλης ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 12.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ