Τα γκολ και… τέζα του Ολυμπιακού στην τριετία Μαρτινς – Ποιο είναι το αγαπημένο σας… buzzer beater; (poll & vids)

Τα γκολ και… τέζα του Ολυμπιακού στην τριετία Μαρτινς – Ποιο είναι το αγαπημένο σας… buzzer beater; (poll & vids)

Ο... πολυμήχανος Ανδρέας Μπουχαλάκης έβαλε στο 87΄ το γκολ που δεν... μπαίνει κόντρα στον Άρη και έδωσε στον Ολυμπιακό την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. To10.gr σας δίνει στο... πιάτο όλα τα... buzzer beater του Ολυμπιακού στην τριετία του Μαρτίνς και σας ζητά να ψηφίσετε το αγαπημένο σας!

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς απέξειδε για ακόμη μία φορά ότι είναι φτιαγμένος από… ατσάλι! Οι ερυθρόλευκοι δεν τα παράτησαν και χτύπησαν ξανά στο… φινάλε, με τον «πολυμήχανο» Ανδρέα Μπουχαλάκη να βάζει το γκολ της ζωής του και τους Πειραιώτες να περνάνε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υποσχέθηκε πριν από σχεδόν τρία χρόνια στον κόσμο των Πειραιωτών ότι η ομάδα θα ξαναβρει την ταυτότητά της και θα αποκτήσει ξανά νοοτροπία νικητή. Και το πέτυχε, με τα αποτελέσματα να αποδεικνύουν τη δουλειά που έχει κάνει τα σχεδόν τρία χρόνια που βρίσκεται στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς δεν τα παρατάει ποτέ! Και το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές. Κόντρα σε ομάδες για όλα τα… γούστα! Αστέρας Τρίπολης, Άρης, Ερυθρός Αστέρας, Μίλαν, Άρσεναλ και Αϊντχόφεν είναι μερικά από τα… θύματα των ερυθρόλευκων τα τελευταία τρία χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ο Πορτογάλος τεχνικός.

To10.gr σας δίνει στο… πιάτο όλα τα… buzzer beater του Ολυμπιακού από την ημέρα που ανέλαβε ο Πέδρο Μαρτίνς και σας δίνει την ευκαιρία να ψηφίσετε εσείς το αγαπημένο σας γκολ!

16/9/2018 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 2-1

Στις αρχές της σεζόν 2018/19, ο Ολυμπιακός φιλοξενούσε στο Καραϊσκάκη τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ με γκολ του Καμαρά στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο οι Αρκάδες έφεραν στα ίσα το ματς στο 67ο λεπτό με τον Τόνσο. Οι Πειραιώτες στο τελευταίο μισάωρο πίεσαν για το γκολ της νίκης και τελικά το βρήκαν στις καθυστερήσεις με τον Μπίμπρας Νάτχο, μετά την πάσα του Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο

24/9/2018 Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-1

Μόλις λίγες ημέρες αργότερα, ο Ολυμπιακός πήρε ακόμη ένα «τρίποντο» με… buzzer beater! Κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 4η αγωνιστική της Super League. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν χάσει πολλές ευκαιρίες και το ματς απέναντι στον Πανιώνιο έδειχνε να… κολλάει. Ο Χασάν ωστόσο είχε διαφορετική άποψη και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης σκόραρε με κεφαλιά και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

29/10/2018 Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 1-0

Σειρά πήρε ο Απόλλωνας Σμύρνης… Η Ελαφρά Ταξιαρχία κρατούσε το μηδέν στην άμυνα μέχρι το 89ο λεπτό… Κάπου εκεί όμως, το πνέυμα του Ολυμπιακού μίλησε και πάλι. Ο Δημήτρης Μάνος σκόραρε στο τελευταίο λεπτό και οι ερυθρόλευκοι έφτασαν σε ακόμη μία νίκη.

11/11/2018 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-1

Ντέρμπι των «αιωνίων» στο Καραϊσκάκη. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα απέναντι στον Ολυμπιακό με ένα φοβερό γκολ του Κάτσε. Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι δεν τα παράτησαν. Στο 95ο λεπτό ο Σισέ ισοφάρισε για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και κατάφερε να δώσει στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

25/11/2018 Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-2

Στις 25 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, για την 11η αγωνιστική της Superleague. Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 43’ με τον Κουλούρη, οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη… Αρχικά ο Καμαρά ισοφάρισε στο 49ο λεπτό, ενώ στο 90’ ο Βούκοβιτς με κεφαλιά είχε γράψει το 2-1 για τον Ολυμπιακό!

13/12/2018 Ολυμπιακός – Μίλαν 3-1

Μία μεγάλη ευρωπαϊκή αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους που έψαχναν νίκη με 2 γκολ διαφοράς απέναντι στη Μίλαν! Το χρυσό γκολ για τον Ολυμπιακό ήρθε από τον Κώστα Φορτούνη! Ο Έλληνας άσος σκόραρε στο 81ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι και η ομάδα του Μαρτίνς πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τους «32» του Europa League, καθώς επικράτησε με 3-1 απέναντι στη Μίλαν.

11/12/2019 Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 1-0

Παιχνίδι… Do or Die για τον Ολυμπιακό! Οι ερυθρόλευκοι στις 11 Δεκεμβρίου του 2019 είχαν υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα και ήθελαν τη νίκη για να πάρουν την πρόκριση στους 32 του Europa League. Μία πάρα πολύ δύσκολη αναμέτρηση όπως αποδείχτηκε… Στο τέλος ωστόσο, η ομάδα του Μαρτίνς λύγισε τους Σέρβους, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα και να γράφει το 1-0 στο 87ο λεπτό.

9/2/2020 Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1

Ξανά με τον Ατρόμητο, ξανά στο Περιστέρι. Με τον Χασάν να αναλαμβάνει δουλειά… Ο Αιγύπτιος «κίλερ» σκόραρε με κεφαλιά μετά την σέντρα του Βαλμπουενά και έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Μία νίκη… χρυσάφι για την κατάκτηση του τίτλου.

27/2/2020 Αρσεναλ – Ολυμπιακός 1-2

Μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές νίκες στην ιστορία του Ολυμπιακού. Το… έπος του Emirates! Οι ερυθρόλευκοι κόντρα στην Άρσεναλ για τους «32» του Europa League… Ένα ματς θρίλερ, με την Ευρώπη να υποκλίνεται στον Πέδρο Μαρτινς και τους παίκτες του. Οι Ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 53’ με τον Σισέ και ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση. Στο 113’ ο Ομπαμεγιάνγκ ισοφάρισε σε 1-1…

Ο Ελ Αραμπί ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα… Ο «κίλερ» του Ολυμπιακού σκόραρε στο 119′ και έδωσε στους ερυθρόλευκους μία μυθική πρόκριση απέναντι στην Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο!

21/10/2020 Ολυμπιακός – Μαρσέιγ 1-0

Το πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Champions League. Το ματς με τη Μαρσέιγ έδειχνε να πηγαίνει στη λευκή ισοπαλία… Μέχρι που εμφανίστηκε ο Αχμέντ Χασάν στις καθυστερήσεις!Βαλμπουενά έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Αιγύπτιος επιθετικός με κεφαλιά νίκησε τον Μανταντά. Ένα γκολ που αποδείχθηκε καθοριστικό στην εξέλιξη του ομίλου και ουσιαστικά έδωσε στους Πειραιώτες την πρόκριση στους 32 του Europa League.

17/1/2021 Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Και πάλι ο Χασάν! Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούσαν στο Καραϊσκάκη τον μαχητικό ΠΑΣ Γιάννινα την 17η αγωνιστική της Superleague. Το παιχνίδι είχε… στραβώσει για τον Ολυμπιακό, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του συνέχισαν να πιέζουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Και δικαιώθηκαν! Ο Χασάν σκόραρε με κεφαλιά στις καθυστερήσεις και έδωσε ακόμη μία σημαντική νίκη στην ομάδα του!

25/2/2021 Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός 2-1

Μόλις λίγες ημέρες έχουν περάσει από την τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού μέσα στην Ολλανδία… Παρότι η Αϊντχόφεν κατάφερε να προηγηθεί και μάλιστα με το 2-0 που έψαχνε, οι ερυθρόλευκοι δεν τα έβαλαν κάτω… Και ας είδαν την τύχη να τους γυρνάει την πλάτη δύο φορές… Ο Χασάν φώναξε ξανά «παρών», καθώς ο Αιγύπτιος σκόραρε ακόμη ένα μυθικο γκολ και έδωσε την τεράστια πρόκριση στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς!

1/3/2021 Βόλος – Ολυμπιακός 1-2

Έναν… απρόσμενο ήρωα χρειάστηκε στον Βόλο ο Ολυμπιακός. Ο Γιαν Εμβιλά ήταν αυτός που… κανόνισε για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίντς. Ο Γάλλος μέσος σκόραρε στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης και έγραψε το 2-1 για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι έφτασαν σε ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα!

4/3/2021 Άρης – Ολυμπιακός 1-1

Η έμπνευση του… πολυμήχανου Ανδρέα Μπουχαλάκη έμελλε να κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Έλληνας μέσος του Ολυμπιακού έβαλε το γκολ που δεν… μπαίνει και με μία πανέξυπνη ενέργεια ξεγέλσασε τον Κουέστα και ισοφάρισε στο 87ο λεπτό, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του Μαρτίνς, που για ακόμη μία φορά τα έδωσε όλα μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα!

Ψηφίστε το αγαπημένο σας buzzer beater στην τριετία Μαρτίνς στον Ολυμπιακό:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ