Ανέβασαν ρυθμούς Ταχτσίδης και Μιραλάς

Ανέβασαν ρυθμούς Ταχτσίδης και Μιραλάς

Ο Ταχτσίδης και ο Μιραλάς έκαναν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης κι έχουν πολλές πιθανότητες να είναι στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο. Δύσκολο να προλάβουν ο Φορτούνης και ο Σισέ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το πρωί της Πέμπτης στου Ρέντη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Το καλό νέο για τους πειραιώτες είναι ότι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και ο Κέβιν Μιραλάς ανέβασαν ρυθμούς, συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του προγράμματος. Το σημαντικό μάλιστα είναι πως δεν αισθάνθηκαν ενοχλήσεις και αυτό σημαίνει ότι έχουν αυξημένες [ιθανότητες να αγωνιστούν στο ματς με τον Πανιώνιο.

Αντίθετα ο Κώστας Φορτούνης δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος ενώ ενοχλήσεις αισθάνεται και ο Πάπε Σισέ. Η κατάσταση πάντως για τον Έλληνα μέσο και τον Σενεγαλέζο αμυντικό θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδος. Με βάση πάντως την εικόνα που είχαν οι δύο παίκτες στη σημερινή προπόνηση, θεωρείται δύσκολο να δώσουν το παρών στην αναμέτρηση με τους κυανέρυθρους.

Ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού, Όσκαρ Γκαρθία δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση της Πέμπτης, αναφορικά με την εντεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες. Το σίγουρο πάντως είναι πως θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Θα πρέπει εδώ να θυμίσουμε πως ο Γκαρθία δεν θα έχει στη διάθεση του για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο, τους τιμωρημένους Ρομαό και Πάρντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ