ΑΕΚ : Μίλησε με Χιμένεθ ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ : Μίλησε με Χιμένεθ ο Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε κουβέντα με τον Μανόλο Χιμένεθ για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ.

Συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Μανόλο Χιμένεθ έγινε το βράδυ της Παρασκευής, μια μέρα μετά την ήττα από τον Βόλο και τον παρολίγον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, εξέφρασε τις απορίες του προς τον Ανδαλουσιανό τεχνικό, σε μια συζήτηση που έγινε σε καλό κλίμα. Ο Μελισσανίδης ξεκαθάρισε ότι η Ένωση δεν είχε την εικόνα που έπρεπε, όπως επίσης τονίστηκε και η λογική αντιμετώπισης του αγώνα από τον Χιμένεθ.

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων από την πλευρά του, αυτό που τόνισε προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι πως ποντάρει στις επιστροφές των τραυματιών, αλλά και στο πρόγραμμα προπόνησης που έχει επιλέξει να ακολουθήσει ο Ισπανός γυμναστής του Μπασκόν, που φαίνεται – σύμφωνα με όσα είπε ο Χιμένεθ – πως είναι στοχευμένο έτσι ώστε η ΑΕΚ να είναι σε καλή κατάσταση αρχές με μέσα Απρίλη.

Προφανώς, οι δύο πλευρές, συμφώνησαν πως η ομάδα πρέπει άμεσα να εμφανίσει βελτίωση στην εικόνα της, καθώς υπάρχουν δύο στόχοι μπροστά και κρίσιμα ματς στα πλέι οφ και στο Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ