Λαμία : Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό

Λαμία : Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό

Η ομάδα της Φθιώτιδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και έρχεται στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (7/3, 15:00)

Την προετοιμασία της για το αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό (7/3, 15:00) για την 25η αγωνιστική της Superleague ολοκλήρωσε η Λαμία, με τον Μιχάλη Γρηγορίου μετά το τέλος της προπόνησης να ανακοινώνει την αποστολή για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές.

Συγκεκριμένα, την αποστολή της ομάδας της Φθιώτιδας απαρτίζουν οι: Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Προβυδάκης, Βύντρα, Τζέιμς, Ασίγκμπα, Σταμούλης, Σαραμαντάς, Γκούγκα, Μαρτίνες, Μαργαρίτης, Βασιλακάκης, Μπιόρνασον, Χατζηστραβός, Μπουλούλης, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Ντέλετιτς και Κωστίκα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπα, Γκαζαριάν, Βλαχομήτρος, Ταϊρόν, ο τιμωρημένος Τζανετόπουλος, αλλά και οι Επασί, Αντέτζο, Σκόνδρας, Τζανδάρης, Μπεχαράνο και Αραμπούλι.

Η Λαμία βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 19 πόντους σε 23 παιχνίδια (σ.σ εκκρεμεί το ματς με την ΑΕΛ), με το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου να βρίσκεται στο +2 από τον Παναιτωλικό και στο +3 από τους Θεσσαλούς. Βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις και παλεύει για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ