ΟΦΗ : Παράπονα οπαδών σε Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά

ΟΦΗ : Παράπονα οπαδών σε Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά

Οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ μίλησαν με τον κόσμο έξω από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», μετά την ήττα από τον ΟΦΗ.

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν ήταν ο μόνος προπονητής ο οποίος ενδέχεται να χάσει τη δουλειά του μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου. Ο Γιώργος Σίμος πρόλαβε στη… στροφή τον Ρουμάνο και παραιτήθηκε μετά την ήττα του ΟΦΗ από τη Λάρισα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Ωστόσο, η κατάσταση στο Ηράκλειο είναι τεταμένη και δεν εκτονώθηκε με την παραίτηση του Σίμου. Οπαδοί του ΟΦΗ συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο μετά τη λήξη του παιχνιδιού και εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους, στους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς, καθώς και ο Ηλίας Πουρσανίδης, συνομίλησαν με τους Κρητικούς για περίπου μισή ώρα και έδωσαν τη δική τους εκδοχή για την καθίζηση της ομάδας.

Οι οπαδοί λόγο για μία σειρά σοβαρών λαθών και παραλείψεων από τους συνεργάτες του Μιχάλη Μπούση και ζήτησαν κάθε προσπάθεια για την παραμονή του ΟΦΗ στη Superleague. Από την άλλη, ο Γιάννης Σαμαράς αντέτεινε ότι και εκείνοι στεναχωριούνται με τις εννιά συνεχόμενες ήττες και τόνισε πως θα κάνουν ότι μπορούν για να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ