Θύρα 4: «Δεν μας νοιάζουν οι απαγορεύσεις, το Σάββατο θα είμαστε όλοι στη Λαμία»

Θύρα 4: «Δεν μας νοιάζουν οι απαγορεύσεις, το Σάββατο θα είμαστε όλοι στη Λαμία»

Η Θύρα 4 ανακοίνωσε μέσω social media ότι θα ταξιδέψει τόσο στη Λαμία όσα και σε όλα τα υπόλοιπα εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ, παρά τις απαγορεύσεις.

Ευθεία απειλή ότι θα δώσουν κανονικά το παρών στη Λαμία και στο γήπεδο όπου αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ την Κυριακή το απόγευμα εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι οπαδούς του Δικεφάλου. Με τον ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 να ανακοινώνει μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook ότι «δε μας νοιάζει αν το γήπεδο είναι μικρό δε μας νοιάζει αν υπάρχουν απαγορεύσεις ή όχι»!

Και όλα αυτά ενώ η Αστυνομία και το Υπουργείο έχουν απαγορεύσει κάθε μετακίνηση, μεμονωμένη ή οργανωμένη. Επιπλέον, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τους οπαδούς τους να μην ταξιδέψουν στη Λαμία, υπό τον φόβο «προβοκάτσιας» και πιθανής σκληρής τιμωρίας. Ο Γιώργος Σαββίδης, μέσω του λογαριασμού του στο instagram, ζήτησε το πρωί της Πέμπτης να μην υπάρξει μετακίνηση και να μην βρεθεί κανείς υποστηρικτής του ΠΑΟΚ στη Λαμία. Ενώ και η ομάδα της Φθιώτιδας από την πλευρά της ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να εκδώσει εισιτήρια και πως δικαίωμα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του συλλόγου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, εάν πράγματι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κάνουν πράξη την απειλή τους, τότε κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί. Εξάλλου είναι πολύ νωπές οι εικόνες οπαδών το ΠΑΟΚ δίχως εισιτήρια να γκρεμίζουν μία πόρτα στο γήπεδο των Ζωσιμάδων και να μπουκάρουν ετσιθελικά στο γήπεδο. Ενώ νωπά είναι και τα όσα συνέβησαν στον περίγυρο του γηπέδου και στην πόλη, για τα οποία, ωστόσο, δεν… ενημερώθηκε η αστυνομία.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση των ασπρόμαυρων:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4

Η ώρα έφτασε. Κάθε βδομάδα περνάει ολοένα και πιο βασανιστικά. Το ασπρόμαυρο τρένο δε σταματάει πουθενά. Το Σάββατο θα είμαστε όλοι στην τόσο φιλόξενη και γεμάτη ωραίες αναμνήσεις Λαμία. Δε μας νοιάζει αν το γήπεδο είναι μικρό δε μας νοιάζει αν υπάρχουν απαγορεύσεις ή όχι. Τα 33 χρόνια είναι πολλά και ολόκληρες γενιές ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ δεν έχουν δει αυτόν τον τεράστιο σύλλογο να στέφεται πρωταθλητής Ελλάδος. Δεν αντέχουμε ούτε στην ιδέα να μην είμαστε δίπλα στην ομάδα σε όσα γήπεδα και αν αγωνιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Γι αυτό λοιπόν ετοιμαστείτε, Λαμία ερχόμαστε.

Επίσης ο σύνδεσμος ανακοινώνει πως από σήμερα Πέμπτη 15/2 έως και την Τετάρτη 21/2 γίνονται οι προ-εγγραφές για τα εισιτήρια του ματς με τον ολυμπιακό. Απαραίτητη προσκόμιση αντίγραφου ταυτότητας και αριθμού αμκα(χωρίς αντίγραφο). Τέλος ενημερώνουμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ πως την Παρασκευή 23/2 διοργανώνουμε pregame party πριν το ματς με το γαύρο στα γραφεία του συνδέσμου. Αφιερωμένη η βραδιά σε όλα τα φιλαράκια που λόγω της σαπίλας και της βρωμιάς που παίζει στο μπουρδέλο που ζούμε αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό. Σας περιμένουμε όλους. Η Θεσσαλονίκη ζει στιγμές παράνοιας και αυτό το πρωτάθλημα θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη όλων.

Μετά τιμής,
Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ