Παναιτωλικός – Βόλος 1-0 (vid)

Παναιτωλικός – Βόλος 1-0 (vid)

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 του Βόλου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς με 20 πόντους ανέβηκε στην 11η θέση και άφησε πίσω του ΟΦΗ και Λαμία!

Σπουδαία νίκη στη μάχη που δίνει για την παραμονή του στη Superleague πέτυχε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα επικράτησε εντός έδρας με 1-0 του Βόλου για την 25η αγωνιστική, με τον Αριγίμπι να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ της νίκης.

Ο 26χρονος έδωσε το τρίποντο στον Παναιτωλικό, ο οποίος πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και με 20 πόντους ανέβηκε στην 11η θέση, αφήνοντας πίσω του τον ΟΦΗ και τη Λαμία (σ.σ έχει ένα ματς λιγότερο), που έχουν από 19 πόντους. Στην τελευταία θέση είναι η ΑΕΛ με 16 βαθμούς, με το συγκρότημα του Τζιανλούκα Φέστα όμως να έχει επίσης ένα παιχνίδι λιγότερο.

Από την άλλη πλευρά, ο Βόλος έμεινε στους 30 πόντους και στην 7η θέση.

*Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του παιχνιδιού.

Ο Παναιτωλικός καιγόταν για βαθμούς και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να πάρει το τρίποντο. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη από τους Θεσσαλούς, δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες στα καρέ των φιλοξενούμενων, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 18’ ο Καρέλης είδε τον Κλέιμαν εκτός εστίας και προσπάθησε να τον «κρεμάσει», αλλά χωρίς επιτυχία. Δέκα λεπτά αργότερα ο Αριγίμπι έκανε ένα διαγώνιο σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του Βόλου απέκρουσε.

Στο 36’ ο Μεντίνα, μετά από ωραία ατομική ενέργεια, έκανε το γύρισμα, αλλά οι Ντάλσιο και Καρέλης ήταν ένα βήμα πίσω και δεν πρόλαβαν την μπάλα. Στο 39’ ο Καρέλης έστρωσε την μπάλα στον Εντινγκά, αυτός σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο άνηκε στον Βόλο. Συγκεκριμένα, στο 41’ οι Θεσσαλοί βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα, ο Μπαριέντος σούταρε μέσα από την περιοχή του Μελίσσα, αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα και απομακρύνθηκε από τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας, με τους Βολιώτες, όμως, να έχουν κλείσει πολύ καλά τους χώρους προς την εστία του Κλέιμαν. Στο 75’ ωστόσο μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Αριγίμπι. Ο Ταχάρ, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 54’ αντί του Ντίας, έκανε ωραία ατομική ενέργεια, έδωσε στον Αριγίμπι και αυτός με προβολή από κοντά έκανε το 1-0.

Μετά το γκολ του Αμερικανού ο Βόλος πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 80’ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση. Ο Φεράρι έκανε το γύρισμα από αριστερά, αλλά ο Δουβίκας ήταν ένα βήμα πίσω και δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Φωτιά, με τον Παναιτωλικό να παίρνει μια σπουδαία νίκη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Μεντίνα (70΄Τσιγγάρας), Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Περέιρα, Εντινγκά, Ντάλσιο (84΄Μαλής), Μάζουρεκ (83΄Ντουάρτε), Ντίας (54΄Ταχάρ), Αριγίμπι, Καρέλης (70΄Ματσόλα).

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Σάντσες, Γκρίλο, Τέκιο, Φεράρι, Τσοκάνης (76΄Μπουένο), Ριένστρα (66΄Μπαρτόλο), Νίνης, Μπαριέντος, Μαρτίνες, Δουβίκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ