Χατζηστραβός : «Είχαμε άγχος, πάμε για το καλύτερο δυνατό με ΑΕΛ και Ατρόμητο»

Χατζηστραβός : «Είχαμε άγχος, πάμε για το καλύτερο δυνατό με ΑΕΛ και Ατρόμητο»

Ο Ζήσης Χατζηστραβός μίλησε μετά την ήττα της Λαμίας από τον Ολυμπιακό (3-0) και τόνισε πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό με ΑΕΛ και Ατρόμητο.

Μετά την ήττα που γνώρισε η Λαμία από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ο Ζήσης Χατζηστραβός σε δηλώσεις του στη Nova τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να πάρει θετικά αποτελέμσατα στα επόμενα παιχνίδια με ΑΕΛ και Ατρόμητο.

Μιλώντας για το ματς με τους ερυθρόλευκους είπε: «Πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα. Μπήκαμε με περισσότερο άγχος. Δεν ξέρω τι έφταιξε… Ωστόσο ήταν το κλειδί του ματς το γεγονός ότι δεν μπήκαμε καλά και ο Ολυμπιακός έκανε δύο γρήγορα γκολ. Ξέραμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι και αυτό βοήθησε τον Ολυμπιακό να το απλουστεύσει».

Για τα δύο κρίσιμα παιχνίδια με ΑΕΛ και Ατρόμητο: «Έχουμε τα παιχνίδια με την ΑΕΛ και το Ατρόμητο. Είναι δύο πάρα πολύ σημαντικά παιχνίδια. Η ΑΕΛ στα δύο τελευταία ματς έχει ανέβει και είναι καλύτερη. Από μεριάς μας θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε θετικά αποτελέσματα και στα δύο παιχνίδια».

Για τη δική του απόδοση: «Είναι μια περίοδος που έχω επιστρέψει από μεγάλο τραυματισμό. Προσπαθώ να βρω τα πατήματα μου. Είχα πάρει δύο εικοσάλεπτα εναντίον του ΠΑΟΚ, σήμερα πήρα ένα 45λεπτο. Ήταν το πρώτο ματς που ένιωθα κάπως καλύτερα και το απόλαυσα. Νομίζω γενικά κάναμε καλό δεύτερο ημίχρονο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ