Ανδρούτσος : «Συγκινητικό που φόρεσα το περιβραχιόνιο, ήταν ένα όνειρο» (vid)

Ανδρούτσος : «Συγκινητικό που φόρεσα το περιβραχιόνιο, ήταν ένα όνειρο» (vid)

Ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε για το περιβραχιόνιο που φόρεσε στο ματς με τη Λαμία και τόνισε ότι ήταν ένα όνειρο του και μια τεράστια τιμή.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος φόρεσε το περιβραχιόνιο στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λαμία και σε δηλώσεις του μετά το ματς υπογράμμισε ότι ήταν ένα όνειρο του που έγινε πραγματικότητα. Ο Έλληνας μέσος μίλησε για την απόφαση των ερυθρόλευκων να του το δώσουν και τόνισε πως «ο Σωκράτης μαζί με τον Μασούρα αποφάσισαν να βιώσω τη μεγαλύτερη τιμή για κάποιον παίκτη που μεγαλώνει σε ένα σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός, να φορέσει το περιβραχιόνιο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Ανδρούτσου στην κάμερα της Nova:

Για το γεγονός ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο του Ολυμπιακού: «Μεγάλη τιμή, ήταν ένα όνειρο που είχα από μικρός. Είναι η μεγαλύτερη τιμή για κάποιον παίκτη που μεγαλώνει σε ένα σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός, να φορέσει το περιβραχιόνιο της πρώτης ομάδας. Είναι πολύ συγκινητικό. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε. Εκείνη τη στιγμή δεν ξέραμε ποιος θα πάρει το περιβραχιόνιο και ο Σωκράτης μαζί με τον Μασούρα αποφάσισαν να μου το δώσουν, γιατί ήμουν ο παλαιότερος και έτσι το πήρα εγώ».

Για το αν είναι στο παρελθόν η θέση του μέσου: «Δεν είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Είναι μια θέση που την γνωρίζω, μαθαίνω και την άλλη, είναι καλό και χρήσιμο για μια ομάδα να γνωρίζει ένας παίκτης πολλές θέσεις. Ο προπονητής αποφάσισε να με βάλει στη μεσαία γραμμή και θα έκανα ότι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Έχω περάσει από όλες τις θέσεις. Δύο θέσεις δεν έχω παίξει, είναι αριστερό μπακ και τερματοφύλακας».

Για το κίνητρο που δείχνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού σε κάθε παιχνίδι: «Γι΄αυτό είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, για να προσαρμοζόμαστε και να διαχειριζόμαστε σωστά τα παιχνίδια. Έχουμε ένα πολύ δυνατό πλάνο και ένα γκρουπ ως ομάδα και κάθε παίκτης μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιονδήποτε αγώνα».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Όπου με βάλει ο προπονητής μου. Η αλήθεια είναι ότι με τόσες θέσεις που έχω αλλάξει, αισθάνομαι παντού καλά, γιατί δεν έχω καθιερωθεί σε μια θέση για να τη συνηθίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ