Παναθηναϊκός : Είχε έρθει με ενοχλήσεις ο Μυστακίδης, χάνει το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη

Παναθηναϊκός : Είχε έρθει με ενοχλήσεις ο Μυστακίδης, χάνει το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη

Με πρησμένο γόνατο ήρθε στον Παναθηναϊκό ο Μυστακίδης. Το λιγότερο τρεις εβδομάδες εκτός, δεν προλαβαίνει τον Ολυμπιακό. Κίνδυνος να χάσει όλη τη σεζόν ο Μολίνς.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Γιάννη Μυστακίδη, τον οποίο ακολουθεί ο σοβαρός τραυματισμός που είχε υποστεί πέρσι και ο οποίος τον είχε αφήσει για περίπου εννιά μήνες εκτός δράσης.

Ο Έλληνας επιθετικός, που αναχωρεί αύριο για τη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, είχε ενοχλήσεις από την πρώτη μέρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Και μάλιστα, το γόνατό του ήταν πρησμένο όλο αυτό το διάστημα.

Στον Παναθηναϊκό είχαν διαγνώσει το πρόβλημα από την πρώτη στιγμή και μάλιστα είχαν ενημερώσει τον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να απαντούν πως δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού ο ίδιος δήλωνε έτοιμος να αγωνιστεί και μιλούσε για ήπιες ενοχλήσεις, που δεν θα τον εμποδίζουν να παίζει.

Προφανώς, όμως, το πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο απ’ ότι θεωρούσε ο ίδιος ο Μυστακίδης, ο οποίος μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια είδε τις ενοχλήσεις να γίνονται όλο και πιο έντονες.

Πρέπει να σημειώσουμε πως στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι δεν έχει γίνει σωστή δουλειά μετά τον χιαστό που υπέστη ο παίκτης και γι’ αυτό στο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρεται πως «η μαγνητική τομογραφία έδειξε ατελή επούλωση στο σημείο της ραφής».

Το λιγότερο τρεις εβδομάδες εκτός, χάνει το Καραϊσκάκη

Ο Μυστακίδης αναμένεται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση εντός του Σαββατοκύριακου και η ενημέρωση για το διάστημα της απουσίας του θα γίνει από τον ΠΑΟΚ και όχι από τον Παναθηναϊκό.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα απουσιάσει το λιγότερο τρεις εβδομάδες από τα γήπεδα, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει σίγουρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στις 4 Μαρτίου, ενώ αναλόγως την αποθεραπεία του θα κριθεί αν θα αγωνιστεί στις 18 Μαρτίου απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ίσως χάσει τη χρονιά ο Μολίνς

Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα για τον Γκιγιέρμο Μολίνς, ο οποίος είναι πιθανό να χάσει πλέον όλη τη σεζόν. Ο Σουηδός βρίσκεται στο Μόναχο, όπου εξετάστηκε και του συστήθηκε συνέχεια της συντηρητικής αγωγής.

Θα επαναξιολογηθεί μετά από 2-3 εβδομάδες και αν τα πράγματα είναι καλύτερα, τότε θα αγωνιστεί ξανά στις αρχές Απριλίου. Διαφορετικά, σε περίπτωση υποτροπής των συμπτωμάτων στην περιοχή του βουβώνα, θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, που θα σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί ξανά μέσα στη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ