Γκάμα : «Δεν ήταν πέναλτι, αξίζαμε τη νίκη»

Γκάμα : «Δεν ήταν πέναλτι, αξίζαμε τη νίκη»

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε μετά την ισοπαλία του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας τονίζοντας ότι δεν ήταν πέναλτι του Μπουσέ, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι κίτρινοι άξιζαν τη νίκη.

Ο Μπρούνο Γκάμα σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, υπογράμμισε πως οι κίτρινοι άξιζαν τη νίκη απέναντι στον Δικέφαλο του βορρά, ενώ σχολίασε και τη φάση του πέναλτι με το οποίο ήρθε η ισοφάριση, λέγοντας πως δεν υπάρχει παράβαση από τον Μπουσέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για το αν έχει ξαναζήσει στην καριέρα του δύο συνεχόμενα ματς να κρίνονται στα τελευταία λεπτά: «Δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι παρόμοιο, ένα παιχνίδι ναι αλλά όχι δύο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μάθουμε από αυτά τα παιχνίδια, να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και να συνεχίσουμε στην πορεία που έχουμε χαράξει από την αρχή της χρονιάς».

Για το πως νιώθει για τα αποτελέσματα απέναντι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: «Δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί πιστεύω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε και απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά και σήμερα. Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, μετά πέσαμε λίγο αλλά στη συνέχεια πετύχαμε το δεύτερο γκολ μετά γυρίσαμε πιο πίσω και αυτό ίσως μας δυσκόλεψε. Υπάρχει η φάση του πέναλτι που για μένα προσωπικά δεν ήταν πέναλτι οπότε δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος».

Για το αν φέτος υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις από τον Άρη: «Ναι είναι αλήθεια αυτό, έχουμε κάνει καλή χρονιά, βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση και μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες. Αυτός είναι ο στόχος μας να πηγαίνουμε όλο και ψηλότερα, έχουμε να μάθουμε πράγματα, αλλά είμαστε φιλόδοξοι και θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να πηγαίνουμε ψηλότερα».

Για το τι θα άλλαζε στον αγώνα: «Οπισθοχωρήσαμε υπερβολικά πολύ, όταν αμύνεσαι τόσο χαμηλά δημιουργούνται επικίνδυνες καταστάσεις, θα έπρεπε να ανεβούμε ψηλότερα, να κρατήσουμε τη μπάλα, αυτό θα άλλαζα ίσως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ