Ίνγκασον : «Σήμερα σώσαμε το τομάρι μας»

Ίνγκασον : «Σήμερα σώσαμε το τομάρι μας»

Ο Ίνγκασον στάθηκε στην αντίδραση του ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά τονίζοντας όμως πως δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό κάθε φορά.

Όσα είπε ο Ίνγκασον:

Για την αναμέτρηση με τον Άρη: «Σίγουρα ήταν ένα αρκετά περίεργο βράδυ, ένα παιχνίδι που είχε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Δεν μπήκαμε με την σωστή νοοτροπία στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το τσιπ στο μυαλό μας. Πιέσαμε μέχρι το τέλος και αν είχαμε 2-3 λεπτά ακόμη στην διάθεσή μας θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα πρέπει να μπούμε από την αρχή του αγώνα με την σωστή νοοτροπία.

Είναι αρκετά δύσκολο να βρεις κάποια ξεκάθαρη εξήγηση. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δουλέψαμε στο σχέδιο του ματς, αλλά δεν μπορέσαμε να το φέρουμε εις πέρας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτός είναι ένας από τους παράγοντες που δεν μπορούσαμε να είμαστε αυτοί που είμαστε στο πρώτο ημίχρονο. Από την δική μας πλευρά προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Έχουμε νεαρούς παίκτες που τώρα προσπαθούν να καθιερωθούν, αλλά έχουμε και έμπειρους παίκτες στην ομάδα. Πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας».

Για το γκολ που σημείωσε: «Είναι σημαντικό μια ομάδα να διαθέτει αμυντικούς ή μέσους που σκοράρουν. Θα προτιμούσα να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας από το να σκοράρω εγώ. Στο αμυντικό μας κομμάτι δυστυχώς δεχόμαστε γκολ που θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε και μετά τρέχουμε για να προλάβουμε να σώσουμε ότι μπορούμε να σώσουμε. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος με το γκολ που σημείωσα, αλλά θα προτιμούσα να διατηρήσουμε το μηδέν στην άμυνα».

Για τον βαθμό της ισοπαλίας: «Σήμερα σώσαμε το τομάρι μας με αυτό που κάναμε στα τελευταία λεπτά, θα πρέπει να δείξουμε ένα σταθερό πρόσωπο απόδοσης, γιατί δεν γίνεται πάντα να ξεφεύγουμε από τέτοιες καταστάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ