ΑΕΚ : Εγκρίθηκε η υπογειοποίηση, προκηρύσσει διαγωνισμό για το έργο η Περιφέρεια

ΑΕΚ : Εγκρίθηκε η υπογειοποίηση, προκηρύσσει διαγωνισμό για το έργο η Περιφέρεια

Η θετική εισήγηση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την ΜΠΕ της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα επόμενα βήματα.

Τα πάντα γύρω από το πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς» έχουν πάρει για τα καλά τον δρόμο τους, αφού πέρα από τις εργασίες στο οικόπεδο της ΑΕΚ, σύντομα, θα ξεκινήσουν και αυτές που αφορούν στην υπογειοποίηση των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών. Νωρίτερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η Περιφέρεια Αττικής έδωσε την έγκριση της στην ΜΠΕ του έργου, το οποίος θα προχωρήσει υπό την αιγίδα της.

Η συγκεκριμένη απόφαση ανάβει ουσιαστικά το «πράσινο φως» για να κινηθούν οι διαδικασίες γύρω από τον εν λόγω πρότζεκτ, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με εκείνο του γηπέδου. Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, αυτό που μένει από εδώ και πέρα είναι η απόφαση που πάρθηκε σήμερα να καθαρογραφεί και να κατοχυρωθεί ως πράξη της Περιφέρειας, που με τη σειρά της θα προκηρύξει μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες δημόσιο διαγωνισμό, προκειμένου να βρεθεί η εταιρεία που θα αναλάβει το έργο. Το οποίο, βάσει των υπολογισμών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το καλοκαίρι και μέχρι την ολοκλήρωση του θα απαιτηθούν οκτώ με δέκα μήνες.

Η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Ασλανίδη, τον διευθύνοντα σύμβουλο  Μήνα Λυσάνδρου, τον εκτελεστικό διευθυντή Ντούσαν Μπάγεβιτς και αντιπροσωπεία παλαιμάχων (μεταξύ αυτών οι Μαύρος, Σεραφείδης, Στυλιανόπουλος, Ατματσίδης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ