Οι (σχεδόν) δύο μήνες μετά για ΑΕΚ και Ανσαριφάρντ (vids)

Οι (σχεδόν) δύο μήνες μετά για ΑΕΚ και Ανσαριφάρντ (vids)

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες για τη Super League μετά από σχεδόν δύο μήνες ενώ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σκόραρε ξανά μετά από σχεδόν ίδιο διάστημα αφλογιστίας.

Ήταν 17 Ιανουαρίου όταν η ΑΕΚ επικράτησε για τελευταία φορά εντός έδρας σε ματς πρωταθλήματος, καθώς τότε είχε νικήσει με 2-1 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Ακολούθησαν τρία ματς στα οποία η Ένωση δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς αφού ΠΑΣ Γιάννινα (0-2) και Άρης (0-2) έφυγαν με διπλό από το Μαρούσι, ενώ ισόπαλο (2-2) έληξε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε αυτό το αρνητικό σερί μπήκε τέλος στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης όπου η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ νίκησε με 2-0 πιάνοντας παράλληλα τον Άρη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ένα άλλο αρνητικό σερί που έλαβε τέλος στο ματς με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν αυτό του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός είχε να βρει δίχτυα από τις 11 Ιανουαρίου και την εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ με 1-0 επί της Λαμίας. Κόντρα στον Απόλλωνα σκόραρε δύο φορές φτάνοντας τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα κι έβαλε έτσι στοπ στην αφλογιστία που είχε τους τελευταίους δύο μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ