Ανσαριφάρντ : «Χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα, είχαμε χάσει την αυτοπεποίθησή μας»

Ανσαριφάρντ : «Χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα, είχαμε χάσει την αυτοπεποίθησή μας»

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στάθηκε στην επιστροφή του στα γκολ αλλά και στο γεγονός πως η ομάδα του είχε χάσει την αυτοπεποίθησή της μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

Δηλώσεις στη NOVA παραχώρησε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και αναφέρθηκε στα γκολ που πέτυχε αλλά και την αυτοπεποίθηση που έλειπε από την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρίμ:

Για τα γκολ που πέτυχε, μετά από 8 ματς; «Πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ την ομάδα μου που επιστρέψαμε στη 2η θέση. Μετά τον τραυματισμό μου στο ματς με τον Άρη, έμεινα 3-4 ματς εκτός, ήταν λίγο δύσκολο για μένα να βρω στόχο. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα».

Για την εικόνα της ομάδας; «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, ότι είμαστε καλοί παίκτες και έχουμε ένα καλό τεχνικό επιτελείο. Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια, χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Μιλήσαμε μεταξύ μας, γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε άνετα σήμερα, για να πάρουμε αυτοπεποίθηση και να μπούμε με καλή ψυχολογία στα πλέι οφ».

Για τον πανηγυρισμό του στα γκολ; «Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ σε όλες τις γυναίκες του κόσμου χρόνια πολλά. Αυριο είναι τα γενέθλια της συζύγου μου, ήθελα να τις ευχηθώ. Σκεφτόμουν τι να τις αγοράσω, έβαλα τα γκολ και τώρα με το βραβείο του ΜVP θα το πάω σπίτι να της το δώσω! Εντάξει της έχω πάρει ήδη δώρο. Της έκανα λίγο πλάκα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ