ΠΑΟΚ : Ο Ρέμπε είχε «κόψει» τον Πρίγιοβιτς για να πάρει τον Τσόλακ

ΠΑΟΚ : Ο Ρέμπε είχε «κόψει» τον Πρίγιοβιτς για να πάρει τον Τσόλακ

Ο Όλαφ Ρέμπε είχε αρνηθεί την επιστροφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ προκειμένου ο Δικέφαλος του βορρά να αποκτήσει τον Αντόνιο Τσόλακ.

Ο Όλαφ Ρέμπε αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι θα μείνει στη θέση του αθλητικού διευθυντή το μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Γερμανός ζήτησε να φύγει από τον Δικέφαλο του βορρά και να επιστρέψει στην πατρίδα του τονίζοντας πως έχει οικογενειακό θέμα και θα πρέπει να βρίσκεται εκεί, όμως τα ΜΜΕ της χώρας έκαναν λόγο για δεδομένη συμφωνία με τη Νυρεμβέργη.

Τελικά, η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ρέμπε στη θέση του αθλητικού διευθυντή και του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας, ενώ σημερινά δημοσιεύματα αποκάλυψαν μια ιδιαίτερη απόφαση που πήρε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ όσο καιρό ήταν στον σύλλογο.

Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής είχε απορρίψει την προοπτική της επιστροφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Τούμπα και στη θέση του έφερε τον Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος δεν έπιασε στον Δικέφαλο του βορρά με αποτέλεσμα να δοθεί λίγους μήνες αργότερα στη Μάλμε, με τον Ρέμπε ωστόσο να έχει κι άλλες αποτυχημένες μεταγραφές στη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ