Ο Μαρτίνς είναι θετικός για την παραμονή Μπρούμα

Ο Μαρτίνς είναι θετικός για την παραμονή Μπρούμα

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ικανοποιημένος με τον Μπρούμα, και σκέφτεται να ζητήσει από τη διοίκηση του Ολυμπιακού την παραμονή του και τη νέα σεζόν.

Ο Αρμίντο Μπρούμα τους τελευταίους μήνες είναι από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του (είχε υποστεί θλάση) αποτελεί έναν από τους πιο συνεπείς ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών. Ο Πορτογάλος εξτρέμ είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι ως δανεικός από την Αϊντχόφεν με σκοπό να είναι ο βασικός πλάγιος επιθετικός της ομάδας, όμως η θλάση τον πήγε πίσω, χάνοντας ένα μεγάλο μέρος του πρώτου μισού της σεζόν.

Όμως από τις αρχές του 2021 όταν και επέστρεψε στη δράση είναι κομβικός, καθώς σκοράρει τέρματα, ενώ μοιράζει και ασίστ και παράλληλα η συνεργασία του με τους Φορτούνη, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Χασάν είναι εξαιρετική. Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ικανοποιημένος με την παρουσία του συμπατριώτη του και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να εισηγηθεί στη διοίκηση του Ολυμπιακού την παραμονή του στο ρόστερ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι ο Μπρούμα μπορεί να προσφέρει πολλά στους ερυθρόλευκους και μετά τον δανεισμό του από την ολλανδική ομάδα και δεν αποκλείεται σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα να υπάρξουν εξελίξεις. Προϋπόθεση για όλα αυτά φυσικά παραμένει ο Μπρούμα να συνεχίσει να αποδίδει στον ίδιο ρυθμό. Εφόσον αυτό συμβεί είναι πολύ πιθανό ο Πορτογάλος εξτρέμ να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι στο λιμάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ