Απόλλων Σμύρνης : Σκέψεις απομάκρυνσης του Παράσχου – Κρίσιμο Δ.Σ σε λίγες ώρες

Απόλλων Σμύρνης : Σκέψεις απομάκρυνσης του Παράσχου – Κρίσιμο Δ.Σ σε λίγες ώρες

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στον Απόλλωνα Σμύρνης για την εικόνα της ομάδας και ο Γιώργος Παράσχος θα κριθεί μετά το σημερινό κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο.

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Απόλλωνα Σμύρνης, με την διοίκηση να σκέφτεται ακόμα και να τελειώσει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παράσχο.

Ο έμπειρος προπονητής φέρεται πως βρίσκεται υπό κρίση κυρίως λόγω της εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια. Οι σκέψεις για την απομάκρυνση  του Παράσχου υπήρχαν νωρίτερα, από την αναμέτρηση εναντίον του ΟΦΗ η οποία παρουσιάστηκε ως κριτήριο για τον έμπειρο τεχνικό, με την ομάδα έστω και με κακή εμφάνιση να παίρνει τη νίκη στο τέλος.

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το κρίσιμο ΔΣ στο οποίο και θα αποφασιστεί η τύχη του Γιώργου Παράσχου, με τις πιθανότητες τούτη την ώρα να είναι μοιρασμένες.

Την ίδια ώρα αξίζει να σημειωθεί πως το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, αλλά και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι ευχαριστημένοι και έχουν εξαιρετική σχέση με τον Γιώργο Παράσχο, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει συμβάλει στη δημιουργία του πολύ καλού κλίματος που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας.

Εφόσον πάντως στο σημερινό ΔΣ αποφασιστεί το τέλος της συνεργασίας με τον Παράσχο, τότε ο Απόλλων δεν αποκλείεται να έχει έτοιμο το διάδοχο του πριν την αναμέτρηση  με τον Παναιτωλικό αρχικά και για τα πλέι-άουτ στη συνέχεια, και αυτό επειδή το όνομα του Μάκη Χάβου, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει απορρίψει ήδη δύο ομάδες της Super League 2, ακούγεται πολύ συχνά και… δυνατά για την ομάδα της Ριζούπολη.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ