«Το γήπεδο ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί παρά τον ασταμάτητο πόλεμο!»

«Το γήπεδο ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί παρά τον ασταμάτητο πόλεμο!»

Η θέση της ΑΕΚ για την προσφυγή που κατατέθηκε στο ΣτΕ, κατά της άδειας του γηπέδου.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, έπειτα από δημοσίευμα της «Αυγής» που διαβάσατε και νωρίτερα, κατατέθηκε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας από μια σύμπραξη 56 πολιτών, με στόχο την ακύρωση της άδειας του γηπέδου.

Πρόκειται για μια είδηση που επιβεβαιώνεται και από πλευράς ΑΕΚ, το νομικό επιτελείο της οποίας πληροφορήθηκε την εν λόγω κίνηση κατά της άδειας του γηπέδου.

Στην Ένωση εξετάζουν αναλυτικά όλα τα δεδομένα που αναφέρονται στην προσφυγή και αυτό που τονιζόταν, ήταν πως όπως κάθε υπόθεση που φτάνει στο ΣτΕ, χρειάζεται μελέτη και τον δέοντα σεβασμό.

Ωστόσο, δεν ανησυχεί την ΑΕΚ. Και αυτό διότι αφενός το όλο πρότζεκτ έχει ήδη κριθεί στο
Συμβούλιο της Επικρατείας, στο σύνολό του και αφετέρου, τα περισσότερα από αυτά που επικαλούνται οι 56 πολίτες, ήταν τα κύρια επιχειρήματα και της τότε κίνησης, από πλευράς Δήμου. Που κατέπεσαν.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ συμπλήρωναν πως αυτή η ενέργεια ήρθε στο τέλος της προθεσμίας για μια τέτοια κίνηση, που είναι η 15 η Νοεμβρίου. Ενώ τόνιζαν με νόημα πως «μιλάμε για ένα ακόμα χτύπημα κάποιων γραφικών που ζουν σε έναν δικό τους κόσμο μακριά από τη σημερινή εποχή, είναι ένας ακόμα κρίκος στον ανελέητο πόλεμο εναντίον αυτού του γηπέδου που ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί.

Η ΑΕΚ φυσικά και λαμβάνει υπόψη της και μάλιστα πολύ σοβαρά όλα τα παραπάνω, προχωρώντας για να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ότι κι αν προκύψει. Σεβόμενη κάθε διαδικασία ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και θα οχυρωθεί και πάλι όπως και πριν για να αντιμετωπίσει την απειλή εναντίον του ονείρου εκατομμυρίων ανθρώπων».

Επίσης, αυτό που σχολίαζαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, είναι πως η συγκεκριμένη κίνηση έχει ως στόχο να πλήξει και την Ερασιτεχνική, αφού όλοι γνωρίζουν ότι για να ζήσει το ερασιτεχνικό σωματείο χρειάζονται έσοδα και αυτά τα έσοδα μόνο από τη λειτουργία του νέου γηπέδου μπορούν να προέλθουν.

Ενώ σημειωνόταν τέλος πως «σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια χωρίς το παραμικρό ίχνος ανησυχίας θα δώσει με ενότητα μια ακόμα μάχη εναντίον εκείνων που το μοναδικό που τους ενδιαφέρει δεν είναι ούτε το περιβάλλον, ούτε η δήθεν νομιμότητα, ούτε φυσικά η ερασιτεχνική ΑΕΚ αλλά να μην δουν την ομάδα μας να φτιάχνει γήπεδο.

Θα πάρουν τις απαντήσεις τους για μια ακόμα φορά με όπλο μας το δίκαιο, τη νομιμότητα και την αποφασιστικότητα μας να μπει η ομάδα μας υπερήφανη στο σπίτι της και να επιστρέψει στη γη των προγόνων μας κάτι που έγινε το 1930 ακριβώς σαν αύριο 2 Νοεμβρίου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ