Ανσαριφάρντ : «Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα» (vid)

Ανσαριφάρντ : «Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα» (vid)

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε για την επιστροφή του στα γκολ αλλά και τα επόμενα ματς που έρχονται για την ΑΕΚ.

Ο MVP του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε στην κάμερα του AEK TV και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στα γκολ μετά από σχεδόν δύο μήνες και τα πλέι οφ που έρχονται και περιμένει με ανυπομονησία όπως τόνισε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιρανός:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Φυσικά και είμαστε χαρούμενοι και συγχαρητήρια για τη νίκη μας σήμερα. Το αξίζαμε και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι. Είμαστε και πάλι στη δεύτερη θέση, σε ισοβαθμία και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό».

Για την επιστροφή του στο σκοράρισμα: «Αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους τους επιθετικούς και είναι φυσιολογικό μέσα σε μια σεζόν. Μετά τον τραυματισμό μου στο παιχνίδι με τον Άρη έχασα κάποια παιχνίδια, μου πήρε κάποιο χρόνο να επανέλθω και φυσικά ήμουν άτυχος σε κάποια παιχνίδια. Όμως, είχα αυτοπεποίθηση. Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα, πώς μπορώ να τη βοηθήσω. Είχα αυτοπεποίθηση και ήμουν σίγουρος ότι θα έρθουν τα γκολ».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Πρέπει να τελειώσουμε με νίκη σε αυτό το παιχνίδι και να μπούμε στα play offs με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία. Εκεί θα υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια, θα παίξουμε διαδοχικά ντέρμπι, θα είναι δύσκολη και ενδιαφέρουσα διαδικασία. Όμως, εγώ προσωπικά ανυπομονώ για τα play offs, γιατί θα είναι μεγάλα παιχνίδια και ωραία παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ