Ζαμπά : «ΠΑΟΚ σε αγαπώ, δεν πρόκειται να σε ξεχάσω ποτέ» (vid)

Ζαμπά : «ΠΑΟΚ σε αγαπώ, δεν πρόκειται να σε ξεχάσω ποτέ» (vid)

Ο Λέο Ζαμπά αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ μέσω ανάρτησης του στα social media, λέγοντας πως δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ όσα έζησε με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Λέο Ζαμπά με ανάρτηση του στα social media αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και εξέφρασε την αγάπη που τρέφει για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πριν λίγες μέρες ο 22χρονος άσος έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Βραζιλία, καθώς βρίσκεται σε επαφές με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, η οποία επιβεβαίωσε από την μεριά της επιβεβαίωσε ότι είναι σε διαπραγμετεύσεις με τους «ασπρόμαυρους» για δανεισμό του παίκτη.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ που δεν βρέθηκε ποτέ στα πλάνα του Πάμπλο Γκαρσία λόγω του τραυματισμού του, αποχαιρέτησε τον Δικέφαλο του Βορρά μέσω ανάτρησης του στα social media, ενώ μένει να αποσαφηνιστεί το καθεστώς παραχώρησής του.

«Πρέπει να πω ένα ευχαριστώ σε όλους για την εκπληκτική περίοδο στη Θεσσαλονίκη. Ήταν εκπληκτικά και δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τις στιγμές ευλογίας που έζησα. ΠΑΟΚ σ΄αγαπώ. Έχετε όλοι μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζαμπά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LJ (@leojaba)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ