Τζόλης: Στα top-25 ταλέντα της γενιάς του 2002

Τζόλης: Στα top-25 ταλέντα της γενιάς του 2002

Ο Χρήστος Τζόλης κέρδισε μια ακόμη τιμητική διάκριση, καθώς συμεριλήφθηκε τα κορυφαία 25 ταλέντα της γενιάς του 2002 από το CIES.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Μια ακόμη τιμητική διάκριση κέρδισε ο Χρήστος Τζόλης, αφού το CIES τον συμπεριέλαβε στα κορυφαία 25 ταλέντα της γενιάς του 2002.

Ο 19χρονος άσος πραγματοποιεί εξαιερτικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με την φανέλα του ΠΑΟΚ, μετρώντας 16 γκολ και 9 ασίστ σε 36 συμμετοχές. Έτσι, το «Golden Boy» του Δικεφάλου συμπεριλήφθηκε από το διεθνές παρατηρητήριο ποδοσφαίρου στα 25 κορυφαία ταλέντα που έχουν γεννηθεί από το 2002 και μετά.

Στην κορυφή της εν λόγω λίστας βρίσκεται ο Πέδρι της Μπαρτσελόνα, ενώ από κάτω του είναι ο ομογενής Λεωνίδας Στεργίους της Σεντ Γκάλεν, ο οποίος έχει επιλέξει να αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα της Ελβετίας. Ο Χρήστος Τζόλης που είναι ο μόνος παίκτης από το ελληνικό πρωτάθλημα που είναι στην σχετική λίστα, φιγουράρει στην 13η θέση.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ