Καρεμπέ : «Χαρούμενος για τον Χασάν, βλέπουμε Μοχάμεντ»

Καρεμπέ : «Χαρούμενος για τον Χασάν, βλέπουμε Μοχάμεντ»

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε για τον Άχμεντ Χασάν που κλήθηκε στην Εθνική Αιγύπτου αλλά και για τον Μοχάμεντ που παρακολουθεί...

Για τον Άχμεντ Χασάν ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Αιγύπτου μίλησε ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ αποκαλύπτωντας πως παρακολουθεί και τον Μοχάμεντ, απο τα νέα ταλέντα της χώρας.

Ο Χοσάμ Ελ-Μπαντρί συμπεριέλαβε τον επιθετικό των ερυθρόλευκων στην αποστολή της Αιγύπτου για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Συγκεκριμένα, για τις δύο αναμετρήσεις με Κένυα (25/3) και Κομόρες (29/3).

Παρόλο που ο 28χρονος άσος είχε μείνει για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, καθώς είχε αντιμετωπίσει κάποιες επιπλοκές όταν είχε διαγνωσθεί θετικός στον Covid-19, έχει καταφέρει να είναι ο 2ος σκόρερ του πρωταθλητή Ελλάδας, έχοντας πετύχει 11 γκολ.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τον Άχμεντ Χασάν με τα καλύτερα λόγια, ενώ ανέφερε πως είναι χαρούμενος που θα δει τον Αιγύπτιο να αγωνίζεται με την Εθνική του ομάδα. Επίσης, μίλησε για τον Αμρ Ουάρντα, τον Μοχάμεντ Σαλάχ, αλλά και για κάποια ακόμα ταλέντα της Αιγύπτου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κλήση του Χασάν στην Εθνική Αιγύπτου: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα πρόβλημα που ο Χασάν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Αιγύπτου. Αντιθέτως, είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνον. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας, ο οποίος έχει πετύχει πολλά σημαντικά γκολ και φυσικά δεν πρόκειται να τον εμποδίσει κανείς να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής του».

Για την εξέλιξη του Χασάν: «Στην Πορτογαλία που έπαιζε δεν υπήρχε τόση πίεση, ενώ εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στον Ολυμπιακό παίζουμε κάθε χρόνο με σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μπορεί στην Εθνική Αιγύπτου να παίξει υπό μεγαλύτερη πίεση, καθώς πλέον είναι συνηθισμένος σε αυτό από την ομάδα μας. Θεωρώ πως θα προσφέρει πολλά».

Για τα ταλέντα της Αιγύπτου: «Παρακολουθώ τον Ελνένι διότι είναι και αντίπαλος μας στο Europa League. Είναι ένας διακεκριμένος ποδοσφαιριστής, ένας από τους καλύτερους μέσους αυτή τη στιγμή. Η Αίγυπτος έχει πολλά ταλέντα, ξέρω τον Χοσάμ Χασάν, τον Μίντο. Επίσης, παρακολουθώ στενά τον Μοσταφά Μοχάμεντ και γενικότερα όλα τα ταλέντα από το πρωτάθλημα της Αιγύπτου, καθώς είναι πολύ ανταγωνστικό».

Για τον Ουάρντα: «Ο Αμρ Ουάρντα είναι πολύ καλός παίκτης, απλά χρειάζεται να αφοσιωθεί περισσότερο. Μπορεί να παίξει σε περισσότερες από μια θέση μες στο γήπεδο, αλλά το πρόβλημα του είναι ότι δεν ξέρει ποιά του ταιριάζει πιο πολύ».

Για τον Σαλάχ: «Το επίπεδο και η εμπειρία του Μοχάμεντ Σαλάχ του επιτρέπουν να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα, είτε αυτή είναι η Μπαρτσελόνα είτε η Ρεάλ Μαδρίτης. Εγώ πάντως ελπίζω να πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ