Παναθηναϊκός : Αποφεύγει το χειρουργείο ο Μολίνς

Παναθηναϊκός : Αποφεύγει το χειρουργείο ο Μολίνς

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς φαίνεται πως δεν θα κάνει χειρουργείο για τις ενοχλήσεις στους στους κοιλιακούς-προσαγωγούς, καθώς αποφάσισε να κάνει ενέσεις μέχρι το τέλος της σεζόν για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Μυστακίδη, ο έτερος τραυματίας επιθετικός του Παναθηναϊκού, Γκιγιέρμο Μολίνς φαίνεται πως αποφάσισε να μην προχωρήσει σε επέμβαση για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στους κοιλιακούς-προσαγωγούς για να μπορέσει να αγωνίζεται τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και να βοηθήσει τους πράσινους να λύσουν το επιθετικό του πρόβλημα.

Ο παίκτης του τριφυλλιού ταξίδεψε σε Βέλγιο και Μόναχο προκειμένου να εξεταστεί από ειδικούς, οι οποίοι του συνέστησαν να κάνει χειρουργείο για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πράσινης όμως, ο Μολίνς έκανε ένεση κορτιζόνης από τον δικό του γιατρό στο Βέλγιο και δεν ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς. Θα χρειαστεί ωστόσο ενδυνάμωση και σε περίπτωση που το οίδημα δεν υποχωρήσει, τότε το επόμενο βήμα είναι η επέμβαση.

Πάντως από ότι φαίνεται ο παίκτης αποφάσισε να αποφύγει την επέμβαση τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι προκειμένου βοηθήσει τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν. Έτσι όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 4 Μαρτίου, όπου και αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο του τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ