Παναθηναϊκός : Ο Λουτσιάνο γυρίζει, αλλά πόσο θα μείνει;

Παναθηναϊκός : Ο Λουτσιάνο γυρίζει, αλλά πόσο θα μείνει;

Ο Λουτσιάνο Νέβες ήταν ο μεγάλος άτυχος του Παναθηναϊκού την τρέχουσα σεζόν. Στο ματς κυπέλλου με τη Λάρισα στις 20 του περασμένου Σεπτέμβρη υπέστη ρήξη χιαστών για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε διάστημα 2,5 ετών και μάλιστα στο ίδιο γόνατο, το δεξί. Η πρώτη διάγνωση ήταν ότι θα επιστρέψει σε πέντε μήνες. Η αποθεραπεία […]

Ο Λουτσιάνο Νέβες ήταν ο μεγάλος άτυχος του Παναθηναϊκού την τρέχουσα σεζόν. Στο ματς κυπέλλου με τη Λάρισα στις 20 του περασμένου Σεπτέμβρη υπέστη ρήξη χιαστών για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε διάστημα 2,5 ετών και μάλιστα στο ίδιο γόνατο, το δεξί.

Η πρώτη διάγνωση ήταν ότι θα επιστρέψει σε πέντε μήνες. Η αποθεραπεία του κύλησε ομαλά κι όντως το ιατρικό τιμ θα δώσει το ΟΚ για να μπει με την ομάδα και ν’ ακολουθήσει πλήρες πρόγραμμα, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και μετά το ματς με τη Λαμία στη Λεωφόρο. Δεν αποκλείεται ο Ουζουνίδης να του δώσει χρόνο συμμετοχής είτε στον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στις 10 Μαρτίου είτε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 18/3.

Ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος, λοιπόν, ίσως πάρει ορισμένα παιχνίδια έως το τέλος της σεζόν. Κι αναφέρουμε «ίσως» γιατί είναι στον αέρα η παραμονή του. Ο 25χρονος επιθετικός έχει ετήσιες αποδοχές κοντά στις 600.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι μεικτά στοιχίζει περίπου ένα εκατ. ευρώ. Αυτό ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να το σηκώσει, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως συμβαίνει παντού στον κόσμο, εγείρεται θέμα ηθικής. Ο Αλαφούζος ζήτησε να λυθεί τον Γενάρη το συμβόλαιό του, ωστόσο, κανείς από τους Τουμαζάτο, Διαμαντόπουλο δεν αναλάμβανε να προχωρήσει αυτή την υπόθεση. Ο Ουζουνίδης, παράλληλα, είχε κάνει δηλώσεις για το θέμα και είχε εκφράσει τη διαφωνία του, τονίζοντας ότι θα ξεφτιλιστεί ο σύλλογος.

Ο Ντανίλο Σίλβα, ατζέντης του Λουτσιάνο, θα έρθει στην Ευρώπη τις προσεχείς ημέρες για επαφές με διάφορες ομάδες και θα βρεθεί και στην Αθήνα.

Δεν έρχεται έπειτα από εντολή του Παναθηναϊκού, άρα δεν έχει προγραμματίσει και ραντεβού. Προφανώς, όμως, θα γίνει συνάντηση και το πρώτο που θα επιδιώξει να ξεκαθαρίσει είναι τις προθέσεις του συλλόγου και τι γίνεται με τα δεδουλευμένα. Δεν αποκλείεται να γίνει κουβέντα για διαζύγιο και να ψάξει ο παίκτης για ομάδα στην πατρίδα του, όπου το πρωτάθλημα αρχίζει στις 14 Απριλίου. Αν επιθυμεί κι ο Λουτσιάνο συναινετικό διαζύγιο, τότε θ’ αποχωρήσει λογικά και μ’ ένα μικρό ποσό ως αποζημίωση για το επόμενο διάστημα του συμβολαίου του. Αν ο παίκτης λόγω του καλού συμβολαίου του, όπου δεν θα το βρει αλλού λόγω του τραυματισμού του, δεν θελήσει να μπει σε συζητήσεις για διαζύγιο, τότε θα εξεταστούν άλλες λύσεις, όπως η περίπτωση δανεισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ