Απίστευτο : Ο Ρέμπε πήρε πριμ μείωσης του μπάτζετ του ΠΑΟΚ, αλλά δεν πήρε μπάτζετ… πρωταθλητισμού από τον Ιβάν

Απίστευτο : Ο Ρέμπε πήρε πριμ μείωσης του μπάτζετ του ΠΑΟΚ, αλλά δεν πήρε μπάτζετ… πρωταθλητισμού από τον Ιβάν

Ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής επιβραβεύτηκε οικονομικά από τη διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη επειδή μείωσε το μισθολογικό κόστος!

Σε μία εκπληκτική αποκάλυψη για τον Όλαφ Ρέμπε προχώρησαν την Τετάρτη τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης! Σύμφωνα με όσα μετέφεραν χτες, o Γερμανός είχε ειδικό όρο στο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ που προέβλεπε πριμ μείωσης του μπάτζετ!

Καλά διαβάσατε… Ένας από τους βασικούς όρους της πρόσληψης του Ρέμπε ήταν να μειώσει το μισθολογικό κόστος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη έκρινε ότι χρειαζόταν έναν τεχνικό διευθυντή ο οποίος θα περιστείλει τις δαπάνες και για αυτό επέλεξε τον Ρέμπε!

Ήταν τόσο πιεστική η ανάγκη για την μείωση του μπάτζετ εξαιτίας του κινδύνου για την παραβίαση του Financial Fair Play, που ο Ρέμπε δεν είχε απλά την οδηγία για «ψαλίδι». Αλλά πήρε και οικονομική επιβράβευση, ώστε να έχει μεγαλύτερο κίνητρο για το… πετσόκομμα.

Μία αποκάλυψη που εξηγεί πλήρως γιατί ο Ρέμπε συναίνεσε σε πωλήσεις ποιοτικών παικτών ακόμα και… κοψοχρονιά ή σε παραμονές κρίσιμων παιχνιδιών. Κάπως έτσι, ο ΠΑΟΚ αποψιλώθηκε και έμεινε με… ελάχιστα ασημικά στην Τούμπα.

Πάντως, ο Ρέμπε την αποστολή του την έφερε σε πέρας: μείωσε το μπάτζετ σχεδόν στον 50%. Αλλά επειδή τα κατάφερε και ο Γερμανός ήξερε καλύτερα από όλους ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει μία ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό με τόσο χαμηλό μπάτζετ, μόλις πέτυχε το σκοπό του έφυγε για Γερμανία!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ