Ολυμπιακός : Πονάει ο Σεμπά, αμφίβολος με Πανιώνιο

Ολυμπιακός : Πονάει ο Σεμπά, αμφίβολος με Πανιώνιο

Νέο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, καθώς ο Σεμπά αισθάνεται ενοχλήσεις κι είναι δύσκολο να είναι έτοιμος για το κυριακάτικο ματς.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (19:30) για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League κι ο Όσκαρ Γκαρθία έχει ουκ ολίγα προβλήματα να αντιμετωπίσει.

Ο Καταλανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Πάρντο και Ρομαό, ενώ δύσκολα θα είναι στην αποστολή και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Επίσης ούτε ο Φορτούνης, ούτε ο Κέβιν Μιραλάς είναι 100% έτοιμοι, ενώ προέκυψε κι ακόμα ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Συγκεκριμένα, ο Σεμπά που προοριζόταν να ξεκινήσει στο ματς με τους κυανέρυθρους αυτή τη στιγμή έχει ενοχλήσεις και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, εμφανίζοντας έτσι πρόβλημα στα άκρα για τον Ολυμπιακό.

Με δεδομένες τις απουσίες και την ανετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών ενδεχόμενη απουσία του Σεμπά θα δέσει κι άλλο τα χέρια του Γκαρθία που πέρα από την ανάγκη να χρησιμοποιήσει τον Βραζιλιάνο (διότι δεν υπάρχει άλλο καθαρό εξτρέμ), θέλει να τσεκάρει και καταστάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς κακά τα ψέματα η επόμενη σεζόν υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού όλων στον Πειραιά.

Έτσι ο Γκαρθία θα πρέπει να σκεφτεί κάπως εναλλακτικά, σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος δεν μπορέσει να παίξει, κάνοντας αλχημείες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ