ΠΑΟΚ : Χωρίς Κάμπος και Σάκχοφ με Λάμια

ΠΑΟΚ : Χωρίς Κάμπος και Σάκχοφ με Λάμια

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση της Παρασκευής (16/2) δούλεψε στην ομαδική τακτική μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά και στις στημένες φάσεις. Ο Τζάλμα Κάμπος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον ΠΑΟΚ, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι έμεινε εκτός αποστολής. Στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού δεν είναι ο τιμωρημένος Εβγέν Σάκχοφ, ενώ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι […]

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση της Παρασκευής (16/2) δούλεψε στην ομαδική τακτική μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά και στις στημένες φάσεις. Ο Τζάλμα Κάμπος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον ΠΑΟΚ, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι έμεινε εκτός αποστολής.

Στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού δεν είναι ο τιμωρημένος Εβγέν Σάκχοφ, ενώ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός αποστολής έμεινε ο Ρέι.

Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για τη Λαμία είναι οι: Γλύκος, Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιερίνια, Μάκ, Λημνιός, Κουλούρης και Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ