ΠΑΟΚ : Με Μακ και Κάνιας για το διπλό στη Λαμία

ΠΑΟΚ : Με Μακ και Κάνιας για το διπλό στη Λαμία

Με δεδομένες της απουσίες των Κάμπος και Σάκχοφ, ο Λουτσέσκου δοκίμασε στις θέσεις τους Μακ και Κάνιας με την υπόλοιπη 11αδα να παραμένει η ίδια όπως και στην αναμέτρηση με την Λάρισα.

Στη σημερινή και τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τη Λαμία ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

«Το παραμικρό λάθος θα μας κοστίζει ακριβά. Θέλω να είστε απολύτως συγκεντρωμένοι και συνειδητοποιημένοι. Να βγάλετε και σ’ αυτό το παιχνίδι την προσωπικότητα σας να διαχειριστείτε την πίεση που ενδεχομένως να υπάρξει». Με αφορμή τις απουσίες των Κάμπος και Σάκχοφ ο Ρουμάνος τεχνικός δοκίμασε την 11αδα που θα ξεκινήσει στο ΔΑΚ Λαμίας.

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στα μετόπισθεν θα είναι η γνωστή τετράδα, η οποία θα αποτελείται από τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Μπροστά τους θα βρίσκεται ο Μαουρίσιο και δίπλα του ο Κάνιας, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Σάκχοφ. Ο Πέλκας θα παίξει πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Πρίγιοβιτς, ενώ στα άκρα θα βρεθούν οι Μακ και Μπίσεσβαρ, καθώς ο Κάμπος έμεινε εκτός αποστολής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ