ΠΑΟΚ : Δεν υπέγραψε στην Γκοϊανένσε ο Ζαμπά

ΠΑΟΚ : Δεν υπέγραψε στην Γκοϊανένσε ο Ζαμπά

Ο Λέο Ζαμπά μπορεί να πέρασε από ιατρικές εξετάσεις αλλά τελικά δεν υπέγραψε στην Ατλέτικο Γκοΐανιένσε όπου θα δινόταν δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Ο Λέο Ζαμπά ήταν μια ανάσα από την Ατλέτικο Γκοΐανιένσε, με τον ΠΑΟΚ να συμφωνεί με τη βραζιλιάνικη ομάδα για τον δανεισμό του, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε αποχαιρετίσει τον Δικέφαλο του βορρά.

Ο Ζαμπά μάλιστα πήγε στην Βραζιλία για να υπογράψει και αγωνιστεί ως δανεικός στην Γκοΐανιένσε, όμως αφού βρέθηκε σε υποχρεωτική καραντίνα λόγω κορωνοϊού αλλά και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις δεν έβαλε ποτέ την υπογραφή του στον βραζιλιάνικο σύλλογο.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, επικαλέστηκε προσωπικό πρόβλημα, δεν υπέγραψε την συμφωνία και πήγε στο Σάο Πάολο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Γκοΐανιένσε δήλωσε σχετικά για το όλο θέμα: «Είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση στη μέση. Μίλησα με τον παίκτη και μου είπε ότι έχει κάποια προσωπικά προβλήματα. Η Ατλέτικο δεν μπορεί να ρισκάρει. Κάνουμε εκτίμηση αυτής της κατάστασης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ