Αποκαλύψεις Βράνιες : «Για τα λεφτά δεν γύρισα στην ΑΕΚ»

Αποκαλύψεις Βράνιες : «Για τα λεφτά δεν γύρισα στην ΑΕΚ»

Ο Όγκνιεν Βράνιες παραδέχτηκε σε δηλώσεις του πως υπήρξαν συζητήσεις με την ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Ογκνιεν Βράνιες μίλησε για τη μεταγραφή του στην Άντερλεχτ από την ΑΕΚ, τονίζοντας πως έχει μετανιώσει, ενώ αναφέρθηκε και σε συζητήσεις που έγιναν για την επιστροφή του στην Ένωση τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Βόσνιος στόπερ, ο οποίος πλέον αγωνίζεται δανεικός στη Σαρλερουά, παραχώρησε συνέντευξη στη «Het Laatste Nieuws», δείχνοντας μετανιωμένος που πήρε την απόφαση να μεταγραφεί στην Άντερλεχτ, ενώ παράλληλα τόνισε πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι το συμβόλαιό του, λέγοντας πως αυτός είναι και ο λόγος που δεν αποδεσμεύεται από την βελγική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Σαρλερουά, μια ομάδα που με απελευθέρωσε από την Αντερλεχτ. Θέλω να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Και γιατί να μην επιστρέψω ως δανεικός και του χρόνου εδώ. Δεν έχω μέλλον στην Αντερλεχτ. Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα υπέγραφα πότε εκεί. Επέστρεψα το περασμένο καλοκαίρι με την υπόσχεση να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Οταν ξεκίνησε η χρονιά όμως, δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους. Μετά από τον τραυματισμό του Κομπό μπορούσα επιτέλους να παίξω. Πρέπει να παραδεχθώ ότι εκείνο το διάστημα δεν ήμουν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, όμως σίγουρα δεν ήμουν ο χειρότερος.

Θα είμαι ειλικρινής, ο μισθός μου είναι ο λόγος που δεν αποδεσμεύομαι από την Αντερλεχτ. Ακόμα κι αν η Αντερλεχτ με ρίξει στην… Κ12, θα μείνω. Με τον Κομπανί είμαστε φίλοι. Του εύχομαι κάθε επιτυχία. Οι Βόσνιοι είμαστε πεισματάρηδες. Το συμβόλαιό μου είναι πρόβλημα για πολλές ομάδες. Το προηγούμενο καλοκαίρι αρκετές ομάδες εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και τον Ιανουάριο υπήρξαν συζητήσεις με την ΑΕΚ. Αλλά, το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο. Είναι αδύνατο γι’ αυτές τις ομάδες να πιάσουν το ποσό που παίρνω στην Αντερλεχτ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ