Γιακουμάκης : «Τα θέλουμε όλα»

Γιακουμάκης : «Τα θέλουμε όλα»

Συνέντευξη του Γιώργου Γιακουμάκη φιλοξενεί το ηλεκτρονικό match programme της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Ξάνθη, το οποίο θα ανέβει την Κυριακή το πρωί στο επίσημο σάιτ και στα social media της ΠΑΕ. Ο νεαρός φορ εκφράζει την αισιοδοξία του πως η Ένωση μπορεί να προχωρήσει στην Ευρώπη και παράλληλα να φτάσει την κατάκτηση […]

Συνέντευξη του Γιώργου Γιακουμάκη φιλοξενεί το ηλεκτρονικό match programme της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Ξάνθη, το οποίο θα ανέβει την Κυριακή το πρωί στο επίσημο σάιτ και στα social media της ΠΑΕ.

Ο νεαρός φορ εκφράζει την αισιοδοξία του πως η Ένωση μπορεί να προχωρήσει στην Ευρώπη και παράλληλα να φτάσει την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας πως οι κιτρινόμαυροι φέτος τα θέλουν… όλα!

«Είναι όμορφη αυτή η χρονιά, που ζούμε, για όλους μας! Και σίγουρα είναι αρκετά επιτυχημένη με τα όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να συνεχίζεις και στις τρεις διοργανώσεις. Και μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος. Το πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε και την Ντιναμό Κιέβου να αποκλείσουμε, αλλά και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Είναι λογικό εδώ που έχουμε φτάσει να τα θέλουμε όλα και θα παλέψουμε για όλους τους στόχους» δηλώνει ανάμεσα στ’ άλλα ο Γιακουμάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ