STOIXIMAN SUPERLEAGUE


Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μαουρίτσιο παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και αναφέρθηκε στους στόχους που έχει για τη φετινή σεζόν. Ο Μαουρίτσιο, που στάθηκε άτυχος πριν λίγες μέρες λόγω του τραυματισμού του, επισήμανε χαρακτηριστικά.
«Είχα πολλές προτάσεις το καλοκαίρι, από ιταλικές, ισπανικές αλλά και ρωσικές ομάδες. Αποφάσισα όμως να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ, λόγω των φιλοδοξιών που έχει η ομάδα. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τους τίτλους στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια και να σταματήσουμε την ηγεμονία του Ολυμπιακού».
Ο Μαουρίτσιο πρόσθεσε επίσης πως έχει αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Ζενίτ κι επιθυμεί να ξαναπαίξει στην κορυφαία διοργάνωση, αυτή τη φορά με τον ΠΑΟΚ.