Ατρόμητος : Στην αποστολή για Τρίπολη ο Ρισβάνης

Ατρόμητος : Στην αποστολή για Τρίπολη ο Ρισβάνης

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της επίσκεψης στην Τρίπολη, με τον Σπύρο Ρισβάνη να συμπεριλαμβάνεται στην Αποστολή για το ματς με τον Αστέρα.

Την προετοιμασία του για τον αυριανό (17/2, 17:15) εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος, ο οποίος θα ταξιδέψει πάνοπλος στην Τρίπολη. Στόχος, φυσικά, το τρίποντο, σε μια αγωνιστική ιδιαίτερα κρίσιμη για το τελικό πλασάρισμα, αφού ο Ολυμπιακός (είναι 3ος, στο +4) θα φιλοξενήσει την Κυριακή τον Πανιώνιο (είναι 5ος, στο -8), θα αναμετρηθούν δηλαδή οι δύο ομάδες που βρίσκονται πάνω και κάτω από τους Περιστεριώτες στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Σπύρος Ρισβάνης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στην ωμοπλάτη από το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε από τον Νταμίρ Κάναντι στην αποστολή, η οποία γευμάτισε στο προπονητικό κέντρο και ακολούθως αναχώρησε για την Αρκαδική πόλη.

Η 19μελης αποστολή του Ατρομήτου

Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Κιβρακίδης, Μάντσον, Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντάουντα, Νάτσος, Ντιγκινί, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς και Κυριακίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ