Ολυμπιακός : Με Σα απέναντι στην ΑΕΛ

Ολυμπιακός : Με Σα απέναντι στην ΑΕΛ

Στηρίζει τον Σα ο Πέδρο Μαρτίνς και του δίνει φανέλα βασικού - Οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού για το παιχνίδι με την ΑΕΛ (19:00) στο Αλκαζάρ.

Με 4-4-2, τον Σα μπροστά από την εστία και τους Κάιπερς-Χασάν στην επίθεση παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στον αποψινό αγώνα με την Λάρισα στο Αλκαζάρ, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Superleague.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στηρίζει τον συμπατριώτη του παρότι διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος και του δίνει φανέλα βασικού στον αποψινό αγώνα με την ΑΕΛ. Όπως είχατε ενημερωθεί χθες από to10.gr, ο Μαρτίνς στην προπόνηση του Σαββάτου είχε δοκιμάσει τους Τζολάκη και Κρίστινσον. Παρόλα αυτά, ο προπονητής των Πειραιωτών αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τελικά τον Σα.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι 10 είναι αυτοί που δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση, με τον Μαρτίνς να παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-4-2 και τους Χασάν-Κάιπερς στην επίθεση. Πιο αναλυτικά, στην τετράδα της άμυνας θα βρίσκονται οι Ανδρούτσος, Σωκράτης, Εμβιλά και Χολέμπας, με τους Τιάγκο Σίλβα και Μπουχαλάκη στα χαφ. Οι Ραντζέλοβιτς και Φορτούνης θα είναι στα… φτερά, με τον Βέλγο να πλαισιώνει τον Αιγύπτιο στην επίθεση.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δίνει χρόνο συμμετοχής σε Ανδρούτσο, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς και Κάιπερς, με τον Πορτογάλο να ξεκουράζει τους Λαλά, Καμαρά, Μπρούμα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Συνοπτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Σα, Ανδρούτσος, Σωκράτης, Εμβιλά, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Κάιπερς και Χασάν.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ