Απίστευτο : Ματς και τραυματισμός στον Ολυμπιακό!

Απίστευτο : Ματς και τραυματισμός στον Ολυμπιακό!

Τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές, πέντε τραυματισμοί για τους ερυθρόλευκους! Νέο «θύμα» στη Λάρισα ο Χάσαν.

Απίστευτη κακοδαιμονία στον Ολυμπιακό με τους τραυματισμούς τις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα! Λίγη ώρα πριν ο Αχμέτ Χασάν στη Λάρισα σκόραρε από την άσπρη βούλα και αμέσως μετά αντικαταστάθηκε με ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο.

Ο Αιγύπτιος με τον τραυματισμό του συνεχίζει ένα σερί τραυματισμών για τον Ολυμπιακό που ξεκίνησε από το ματς με τον Άρη στο Καραϊσκάκη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχει βγάλει νοκ-αουτ πέντε ερυθρόλευκους!

Συγκεκριμένα στο ματς με τον Άρη τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο ο Μάριος Βρουσάι και έγινε αναγκαστική αλλαγή όπως λίγα λεπτά μετά και ο Σωκράτης στη φάση με τον Σεμέδο. Ο Έλληνας μέσος έκανε χειρουργείο που τον άφησε για ένα μήνα εκτός ενώ ο Σωκράτης έπαθε ζημιά στον ώμο και αναγκάστηκε να παίξει στα επόμενα παιχνίδια με πόνους.

Την αμέσως επόμενη αγωνιστική στον Βόλο οι ερυθρόλευκοι είδαν τον Ρούμπεν Σεμέδο να παθαίνει σε ανύποπτη φάση ζημιά στο γόνατο και να μένει εκτός δράσης για πάνω από ένα μήνα.

Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν η σειρά του Ουσεινού Μπα σε αυτό το… μαύρο σερί του Ολυμπιακού που… αποδεκατίστηκε στα στόπερ του. Ο Μπα έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με την Λαμία στο 18ο λεπτό και έχασε και τα επόμενα παιχνίδια με Άρσεναλ και Λάρισα.

Τώρα σειρά πήρε ο Χασάν που αποχώρησε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου από το ματς με ενοχλήσεις στο πόδι και αναμένουμε να δούμε αν είναι κάτι σοβαρό ή όχι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ