Οργή λαού στον ΠΑΟΚ : «Ομάδα παρατημένη, μας γλεντάνε όλοι» (Pics)

Οργή λαού στον ΠΑΟΚ : «Ομάδα παρατημένη, μας γλεντάνε όλοι» (Pics)

Κατά πάντων βάλουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά την ήττα (και) από τον Παναθηναϊκό με διοίκηση και Πάμπλο Γκαρσία να είναι στο επίκεντρο της οργής.

Ακόμη μια κακή εμφάνιση, ακόμη μια ήττα για τον ΠΑΟΚ που έχασε αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και μπήκε σε μεγάλους μπελάδες ενόψει πλέι οφ. Ένα αποτέλεσμα που ήρθε να προστεθεί στα πολλά αποτυχημένα του τελευταίου διαστήματος αλλά και επί Πάμπλο Γκαρσία ειδικότερα.

Οι οπαδοί της ομάδας στα social media ξεχειλίζουν από οργή (για ακόμη μία φορά) η οποία είναι εμφανής παρά το… ψαλίδι που έπεσε στα σχόλια όπως αναφέρουν οι ίδιοι. Διοίκηση και προπονητής είναι στο επίκεντρο του κραξίματος με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να ζητά αλλαγές και παραιτήσεις γιατί δεν αντέχει να βλέπει άλλο την ομάδα του όπως τονίζεται σε πολλά σχόλια.

«Ομαδα για λύπηση, μας γλεντάνε ολοι», «ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ:Αν αφησετε και του χρονου την ομαδα γυμνη και την αφηνετε να διασυρετε δεξια και αριστερα θα χετε να κανετε με ΜΑΣ», «Γκαρσια παραιτησου πριν σε λιντσαρουν οι ιδιοι οπαδοι που σε υποστηριζαν», «παρατημένη ομάδα», είναι κάποια από τα πιο ενδεικτικά σχόλια των φίλων του ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά βέβαια την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει… εξόριστος στο Ροστόφ και η ομάδα του πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο μην μπορώντας να σηκώσει κεφάλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ