Παναθηναϊκός : Επιστρέφει μετά τη Λαμία ο Λουτσιάνο

Παναθηναϊκός : Επιστρέφει μετά τη Λαμία ο Λουτσιάνο

Πολύ κοντά στην επιστροφή του είναι πλέον ο Λουτσιάνο Νέβες, καθώς αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να συμμετάσχει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λουτσιάνο Νέβες πήγε το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό ως ένας παίκτης που θα κάνει τη διαφορά, όμως ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς και στα τέλη Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στο ματς των πρασίνων υπέστη ρήξη χιαστών.

Παρόλα αυτά φαίνεται πως ο Λουτσιάνο βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του και την επόμενη Δευτέρα (26/2), μετά το παιχνίδι με τη Λαμία αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Φυσικά ο 24χρονος στράικερ θα χρειαστεί χρόνο για να βρει ρυθμό, αφού βρίσκεται καιρό εκτός δράσης, σταδιακά όμως θα πάρει λεπτά συμμετοχής από τον προπονητή των πρασίνων, Μαρίνο Ουζουνίδη. Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις γυρίσει σε κανονικούς ρυθμούς θα αποτελέσει μια πολύ σημαντική λύση για την μεσοεπιθετική γραμμή των πρασίνων, διότι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ειναι πάρα πολλά..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ