Παναθηναϊκός : Περιμένει νέα πρόταση από την Αστάνα για Κουλιμπαλί

Παναθηναϊκός : Περιμένει νέα πρόταση από την Αστάνα για Κουλιμπαλί

Ο Παναθηναϊκός περιμένει νέα βελτιωμένη πρόταση από την Αστάνα για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, καθώς δεν ικανοποιήθηκε από τις προηγούμενες προσφορές των Καζάκων.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει λύση με την πώληση του Ουσμάν Κουλιμπαλί με την Αστάνα να έχει ενδιαφερθεί και να έχει κάνει πριν λίγες μέρες πρόταση, όμως η απάντηση των πρασίνων ήταν αρνητική. Πλέον το τριφύλλι περιμένει νέα βελτιωμένη προσφορά από τους Καζάκους, όμως κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν συνέβη.

Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του Κουλιμπαλί ενημέρωσε τον Κωνσταντίνου ότι έχει επαφές με την Αστάνα και περιμένει την προσφορά της εντός των ημερών. Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος στο Καζακστάν λήγει στις 13 Μαρτίου, οπότε η ομάδα από την Ανατολική Ευρώπη  έχει χρόνο για να τα βρει με τον Παναθηναϊκό.

Όμως, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τα χρήματα και εφόσον η Αστάνα επανέρθει, θα συζητήσει μαζί της. Η πρώτη πρόταση των 150.000 ευρώ απορρίφθηκε, αφού ζητήθηκαν περίπου 300.000 ευρω από τους πράσινους. Τέλος, όσον αφορά τον Κουλιμπαλί, αυτός έχει αποδεχτεί την προοπτική της Ανατολικής Ευρώπης με δεδομένο πως η οικονμική κατάσταση του τριφυλλιού τον έχει κουράσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ